Nieuws Marketing

Kapper Huub en schoonheidssalon ffNix samen sterk in nieuw pand

TUBBERGEN - Begin deze maand openden Huub en Monique Steggink de deuren van de nieuw gebouwde Kapsalon Huub. Samen met Judith Peddemors van de inpandige Schoonheidssalon ffNix vertalen zij Twentse nuchterheid naar een mooi uiterlijk.

Van onze redactie 14 december 2015

Kapper Huub Monique Steggink Judith Peddemors Annina Romita

Hoewel over het gebouw veel positieve reacties binnenkomen, is er toch een gemis bij de nieuwe Kapsalon Huub: de Laurel & Hardy-poppen die jarenlang de entree opvrolijkten, zijn niet mee verhuisd. „Daar was ik helemaal klaar mee”, lacht Monique Steggink. „Dit is een nieuwe start, dus zonder poppen.”

Het 18-koppige team van ‘kapper Huub’ heeft inmiddels de weg gevonden in de nieuwe salon. De nieuwe salon voldoet aan de eisen van de tijd. De benedenverdieping bestaat uit één grote ruimte met doorkijkkasten. Daar is Huub ‘heerser’ over de barbershop, de herenafdeling van de salon en kunnen vrouwen - ook zonder afspraak - worden geholpen. De ruimtes boven zijn in tweeën gedeeld. De ene helft dient als opleidings- en trainingscentrum, de andere helft wordt gevuld door schoonheidssalon ffNix van Judith Peddemors.

Bedrijfsvisie„Huub, Monique en ik hebben dezelfde bedrijfsvisie”, vertelt Judith. „Hard werken, nuchter blijven met de voeten in de Twentse klei. ffNix houdt zich bezig met praktische beauty, vooral het resultaat moet goed zijn. Mensen geven hun ‘verwengeld’ hier uit en mogen meer verwachten dan een ‘fijn gevoel’. Mijn achtergrond is die van verpleegkundige. Met name in huidverbetering vind ik dat een pre. Ik zoek eerst naar de oorzaak van een huidprobleem en bied dan een oplossing.”

Al zitten ze gescheiden, de samenwerking is er wel. Wanneer klanten wachten tot de haarverf is ingetrokken, kunnen ze bij ffNix ondertussen een gezichtsbehandeling ondergaan. ,,Hiervoor werkte ik vanuit een salon aan huis in Almelo. Als geboren Manderveense voelt mijn plek bij Huub en Monique als thuiskomen.”

Foto: Monique Steggink en Judith Peddemors. (Annina Romita)