Nieuws Marketing

Kok Gerard Kooiker uit Rossum brengt kookboek op de markt

Kooiker Kookt; dit is de titel van het kookboek van Gerard Kooiker uit Rossum dat volgende week op de markt komt. De voormalige chef-kok van hotel De Holweijde in Lattrop waar hij 37 jaar de scepter zwaaide, vertelt daarin over zijn passie en missie.

Van onze redactie 24 november 2015

Kok Gerard Kooiker Toma Tudor

Altijd met verse producten werken en puur koken, zonder 'pakjes' en zonder smaakversterkers; dat is de boodschap die Gerard Kooiker (60) op zijn gasten en andere belangstellenden wil overbrengen. Hij kookt vooral op gevoel en zonder recepturen. Daarvan heeft hij er nu wel een groot aantal in het boek opgenomen om zijn specifieke kennis niet verloren te laten gaan.CuisineGerard Kooiker heeft sinds 2010 een eigen keuken aan huis in Rossum: Kooiker Cuisine. Hij bereidt er private dinners voor de liefhebbers. Het boek is gemaakt door Fred Veldman. De presentatie is maandag 30 november in dde Kloosterkeuken in Ootmarsum. Het komt te koop voor 19,95 euro.

Foto: Toma Tudor