Nieuws Marketing

Laatste ontwikkelingen Twente besproken in Rabobank Late Night

In Rabobank Late Night schuiven Kim Kötter, Danny de Vries, Giljam Wartena en Martha Riemsma aan tafel aan bij presentator Bas Wolters om te praten over de laatste ontwikkelingen in de Twentse zakenwereld. Het programma wordt woensdag 18 november gepresenteerd vanaf Business Meets Twente.

Van onze redactie 12 november 2015

Businessmeetstwente 4

Kim KötterKim Kötter is van bekende Twentse uitgegroeid tot bekende Nederlandse. De in Losser geboren schone werd in 2002 uitgeroepen tot Miss Nederland. Daarna is ze ondernemer geworden. Met haar bedrijf houdt Kötter zich onder meer bezig met het organiseren van Miss Verkiezingen. Zo scout ze geregeld naar talent op Twentse onderwijsinstellingen en discotheken, op zoek naar toekomstige Missen.

Danny de VriesDanny de Vries zal tijdens Rabo Late Night onder meer vertellen over de Twentse Ambassade die hij onlangs oprichtte in Amsterdam. Vanuit een pand aan de Herengracht wil De Vries aantonen dat Twente als regio veel te bieden heeft. „We willen op de Twentse Ambassade uitdragen dat er in Twente veel moois gebeurt”, gaf De Vries eerder al eens aan.

Arjan van LiereArjan van Liere is de eigenaar van Present Media. Hij vertelt tijdens Rabobank Late Night over The Cee Sport, ofwel de creatieve campus op Roombeek in Enschede. Op dit bedrijventerrein zitten verschillende creatieve bedrijven gevestigd die elkaar versterken.

Giljam WartenaBinnen de Rabobank is Giljam Wartena manager zakelijke relaties. In die hoedanigheid staat hij midden tussen de ondernemers en weet hij vrijwel alles over de zakelijke ontwikkelingen in Twente.

Martha RiemsmaAls hoofdredacteur is Martha Riemsma verbonden aan de Twentsche Courant Tubantia. Tijdens Rabo Late Night zal zij ingaan op de laatste ontwikkelingen binnen de krant en tevens zal ze vertellen over nieuwe vorm van deOndernemer. Zowel de papieren versie van het merk als de online platforms van het product worden in een nieuw jasje gestoken. Tijdens Business Meets Twente wordt de nieuwe deOndernemer tevens gelanceerd.

Rabobank Late Night begint woensdag 18 november om 20.00 uur.

Foto: Lars Smook