Nieuws Marketing

Maand lang ijsbaan in hartje Nijverdal

Op initiatief van de Stichting Promotie Nijverdal wordt volgende maand weer een tijdelijke ijsbaan neergelegd op het Henri Dunantplein in hartje Nijverdal. De afgelopen twee jaar is dat een gouden greep gebleken, die voor veel extra bezoekers in het winkelhart zorgde.

Van onze redactie 17 november 2015

Schaatsbaannijverdal1065

Volgens centrumcoördinator Jaimi Olthof bonden afgelopen jaar meer dan tienduizend mensen de schaatsen onder om hier een aantal rondjes te rijden. De Stichting Promotie Nijverdal wil dit jaar bij dat succes aanhaken.

TienrittenkaartDe ijsbaan van 32,5 bij 17,5 meter is van 5 december tot en met 3 januari bijna dagelijks geopend voor het publiek. Alleen op Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag blijft de ijsvlakte gesloten. Kaartjes kosten 3,50 euro en het huren van een paar schaatsen 2 euro. Voor een tienrittenkaart moet 25 euro worden neergeteld. Grandcafé ToiToi en de nieuwe winkeliersvereniging Op naar Nijverdal zorgen voor de inwendige mens. Zo'n dertig vrijwilligers, die onder meer via welzijnsorganisatie Stichting De Welle zijn geworven, moeten alles in goede banen leiden.

Foto: Emiel Muijderman