Nieuws Marketing

Marc Woesthuis en Simone Vaartjes uitgeroepen tot Twentse Zakenman en –vrouw 2016

Simone Vaartjes, Marc Woesthuis en Nico Nijenhuis zijn respectievelijk Twentse Zakenvrouw, Twentse Zakenman en Twentse Start-up van het jaar 2015 geworden. Marc Woesthuis (42) is mede-eigenaar van internetbureau TriMM in Enschede en Simone Vaartjes (40) is met haar broer eigenaar van Vaartjes Transport in Hengelo.

Van onze redactie 23 november 2015

Zmverkiezing tomatudor

Nico Neijenhuis is oprichter van Clear Flight Solutions, bouwer van robotroofvogels voor het verjagen van echte vogels op vliegvelden.

Hotel De finale was vrijdagavond in het Theaterhotel in Almelo. De overige finalisten bij de zakenvrouwen waren Andrea van Schoot van Van Schoot Pompcentrum, en Bertine Tieberink van Tieberink Fysiotherapie. Bij de mannen streden ook Bob Vos van Switch IT-solutions en Ben Admiraal van Yalp om de titel. Bij de start-ups waren Hellen van Rees Fashion & Textile Designing, MoneyBird en GoalGorilla in de race.

Verkiezing De organisatie van de verkiezing is sinds 2009 in handen van uitgever Van Deinse Media. Het begon in 2009 allemaal met de verkiezing van de ‘Zakenvrouw van het jaar’. Daar kwam later de ‘Beste Vrouwelijke Twentse Manager’ bij, maar die is ook alweer afgeschaft. Sinds vorig jaar is de verkiezing uitgebreid met ‘Twentse Zakenman van het jaar’ en dit jaar werd daar de ‘Twentse Start-up van het jaar’ aan toegevoegd.

Foto: Nico Nijenhuis, startup van het jaar, Simone Vaartjes, zakenvrouw van het jaar en Marc Woesthuis, zakenman vh jaar (Toma Tudor)