Nieuws Marketing

Multikantoor neemt Tabaktief in Almelo over

Het aan de Oranjestraat in Almelo gevestigde in kantoorartikelen gespecialiseerde Multikantoor wordt met ingang van het nieuwe jaar tevens tabak- en gemakswinkel.

Van onze redactie 25 november 2015

Rijssemus Wim Corduwener

Eigenaar Martijn Rijssemus neemt daarvoor een groot deel van de inventaris en assortiment over van het iets verder aan de Ootmarsumsestraat gevestigde Tabaktief De Esch. Ondernemer Remco Pol stopt daarmee omdat het vanwege de zorg voor de kinderen steeds lastiger wordt om twee zaken te combineren. Pol heeft ook een (Primera) zaak in Nijverdal. Tabaktief De Esch sluit per 1 januari 2016.

Rijssemus moet behoorlijk investeren om de combinatie van Multikantoor en Tabaktief mogelijk te maken. Zo wordt het winkelpand intern verbouwd. Een deel van het huidige magazijn wordt bij het verkoopgedeelte getrokken.

De combinatie betekent onder meer dat het assortiment van Rijssemus wordt uitgebreid met sigaretten en sigaren, ook van de wat exlusievere soort en tijdschriften. Ook het aanbod aan wenskaarten wordt veel groter en de verkoop van onder meer Staats- en Krasloten neemt Multikantoor over van De Esch.

In verband met de verbouwing is Multikantoor vanaf de kerstdagen gesloten om op woensdag 6 januari weer open te gaan als Multikantoor/Tabaktief.

Foto: Martijn Rijssemus (Wim Corduwener)