Nieuws Marketing

Na overname Delta Succes, nu officieel winkel geopend

Voor Charlotte en Tom den Toonder uit Ovezande was het eigenlijk net zo'n verrassing als voor hun omgeving: de overname van Delta Succes, een bedrijfje in sportprijzen en relatiegeschenken. Dit meldt de PZC.

Ellen Jobse | Foto: Johan van der Heijden 30 mei 2016

Delta succes winkel opening johan van der heijden

Het avontuur begint ruim een jaar geleden, als Tom bezig is met het maken van de houten kruisjes ter nagedachtenis aan overledenen binnen de katholieke gemeente van Ovezande. De gedenkplaatjes met de namen erin gegraveerd haalt hij op bij Delta Succes in Kloetinge. Meneer Logger geeft aan te willen stoppen met het bedrijfje vanwege zijn leeftijd. Tom ziet zijn kans schoon en vraagt of hij dan misschien het graveerapparaat mag overnemen, zodat hij zelf de gedenkplaatjes kan maken. Meneer Logger doet er nog een schepje bovenop en stelt voor dat Tom zijn complete winkel overneemt.

WinkelMet dat voorstel komt Tom thuis en omdat Charlotte er net zo'n goed gevoel over heeft als haar man, besluiten ze al snel om het avontuur aan te gaan. Tom heeft een fulltime baan buitenshuis, dus de winkel wordt vooral Charlottes verantwoordelijkheid. Ze krijgt graveerles van meneer Logger en het rommelhok in de schuur naast hun huis aan de Burgemeester Andriessenstraat wordt omgetoverd tot winkeltje.

OpstartOp 1 januari van dit jaar is het zo ver: Tom en Charlotte zijn de derde eigenaren van Delta Succes. De opstartfase is inmiddels voorbij, de eerste opdrachten zijn afgerond en het vertrouwen bij de kersverse eigenaren is gegroeid. Tijd om de winkel officieel te openen. Dat gebeurde afgelopen zaterdag op een wel heel bijzondere manier. Omdat het avontuur begonnen is met de kerkelijke herdenkingskruisjes, mocht vicaris van de katholieke kerk in Zeeland Paul Verbeek Delta Succes inzegenen. Na een korte ceremonie zwaaide Verbeek zijn wijwaterkwast de winkel rond, waardoor een regen aan druppels neerdaalde over de bekers, rozetten en medailles. Een spetterende start voor Delta Succes.