Nieuws Marketing

Nieuwe Reutumse academie helpt mensen meer uit zichzelf te halen

Twente is een academie rijker. Robert de Groot wil met zijn bedrijf Inc. uit Reutum mensen helpen om meer uit zichzelf te halen. Dat schrijft de Twentsche Courant Tubantia vrijdag.

Van onze redactie 14 oktober 2016

Whitepaperondernemingsplanschrijven625

Voordat De Groot met Inc. begon, maakte hij advertenties en logo’s voor opdrachtgevers. "We misten soms de bezieling en zochten meer diepgang. Wij vroegen ons af: welk beeld schep je van een bedrijf?" De Groot ontdekte dat ondernemers bij het vormen van beleid vaak tegen het probleem aanliepen dat ze moeilijk een zogeheten zelfbeeld konden vormen.

Ader Academie

Negen docenten worden actief in de nieuwe Ader Academie. De naam is een metafoor voor het bloed dat sneller door je ader stroomt wanneer je met passie bezig bent. "Hoe beter jij jezelf kent, hoe beter je reflecteert, hoe meer leiderschap je krijgt. Zo kun je zelfverzekerder en met een goed gevoel richting geven aan je werk, leven en je relatie”, aldus De Groot.

Verbanden

“Stel je krijgt geen energie van je werk, maar je vindt het bijvoorbeeld heel leuk om gitaar te spelen. Dan onderzoeken we wat je zo aanspreekt in het gitaarspelen. Waar liggen verbanden? Hoe kun je uit die passie je voordeel halen en hoe vertaal je dit bijvoorbeeld weer naar je werk of andere aspecten van je leven?”

Kracht

De Groot besluit: “We laten mensen ervaren waar hun kracht ligt. Dat maken we met de Ader Academie toegankelijk."

Foto: Robert de Groot van de Ader Academie