Nieuws Marketing

'Wie is de leukste ondernemer van Nederland?'

In Nederland kennen we kleurrijke ondernemers, innovatieve ondernemers, maatschappelijke ondernemers en natuurlijk de succesvolle ondernemers. Maar wie is nu eigenlijk de leukste ondernemer? De Verkiezing van de Leukste Ondernemer zal dit uit maken.

Van onze redactie 9 december 2015

Verkiezing Thinkstock

Patrick en Wesley Kempees van ART Collective Almelo zijn nu genomineerd bij de eerste editie van deze verkiezing en wil natuurlijk dolgraag de titel winnen. Daarvoor zijn veel positieve stemmen nodig.

Luisterend oor“Sinds het oprichten van ART Collective Almelo zijn we nauw betrokken bij de lokale samenleving en proberen we waar nodig mensen de ondersteuning te bieden die ze nodig hebben. Deze ondersteuning en steun die we bieden aan de mensen is onbewust tot zijn vorm gekomen. Doordat we veel mensen spraken binnen ons bedrijf en deze mensen veelal vrijuit spraken was het mogelijk om een luisterend oor te bieden en waar nodig deze mensen van advies te voorzien.

Wereld verbeterenOok hebben we vanaf het begin geprobeerd om mensen aan elkaar te koppelen als het bijvoorbeeld ging om het vinden van een passende baan of een bezigheid voor overdag. Natuurlijk weten we dat we niet eigenhandig de wereld kunnen verbeteren maar we kunnen wel zeker bijdragen in de veranderingen die nodig zijn binnen onze samenleving”

KiKaStemmen kan vanaf 9 november tot en met 20 december 2015. Via de verkiezing wordt geld ingezameld voor KiKa.

Foto: Thinkstock