Aangeboden door The Neon Company

Branded Content Reclame

Duurzame neonreclame met PowerLEDs technologie van The Neon Company

Neonreclame op maat gemaakt en in eigen beheer geproduceerd. Dát is wat The Neon Company doet. Tot nu in Nederland, België en de rest van Europa; vanaf deze maand ook in de USA, Nieuw-Zeeland en Canada.

Anke Derkse 12 september 2022

Neon company min

Bij neonreclame denk je al snel de aan geld- en energieverslindende uitingen die zo’n twintig jaar geleden nog overal te zien waren. De afgelopen decennia verdwenen deze – handgeblazen – glasneon reclames uit het straatbeeld. Te duur, te arbeidsintensief en te kwetsbaar. Met hun zelfontwikkelde PowerLEDs® technologie zegt The Neon Company elk gewenst ontwerp te kunnen leveren voor een betaalbare prijs. ,,Het grote verschil met de vroegere neonreclames is dat onze producten een levensduur hebben van honderdduizend branduren”, stelt Bart Orsel, eigenaar van The Neon Company. ,,Daarnaast worden de uitingen door de energiebesparende ledmodules egaal verlicht en is de helderheid vier keer krachtiger.” Volgens Orsel betekent dit dat je het bij wijze van spreken dag en nacht kunt laten branden.

''Orsel biedt met The Neon Company de laagste prijs-kwaliteitgarantie van Nederland en België''

Bart Orsel, eigenaar van The Neon Company

Custom-made tegen laagste prijs-kwaliteitgarantie

Alle producten worden custom-made geproduceerd. Eigen teksten en logo’s van de klant worden op maat gemaakt in de kleuren en afmetingen die je zelf kiest. ,,We kunnen zelfs een neonreclame maken van een portretfoto. We hebben eigen vormgevers in dienst die dit omzetten in een ontwerp voor de reclame-uiting.”

Orsel heeft jarenlang grote led reclameschermen geleverd. Door corona zag hij die markt krimpen, waarna hij de led-technologie verder is gaan ontwikkelen. Het resultaat is de PowerLEDs® waar hij in 2021 patent op heeft gekregen. De led neon signs zijn geschikt voor binnen en buiten en kent diverse toepassingsmogelijkheden. Zo heeft Orsel klanten uit de horecabranche, evenementensector en van beautysalons. De zelfgekozen tekst of het bedrijfslogo kan bevestigd worden tegen een binnenmuur, een buitengevel of voor een raam. Door het gebruik van de PowerLEDs® technologie én doordat alles in eigen beheer wordt geproduceerd, is het ook voor kleine ondernemers betaalbaar.”

Orsel biedt volgens eigen zeggen met The Neon Company de laagste prijs-kwaliteitgarantie van Nederland en België.

''De werkwijze van The Neon Company is gericht op een persoonlijke aanpak van elke klant''

Bart Orsel, eigenaar van The Neon Company

Wereldwijde uitbreiding

Via de website kan de klant zelf zijn eigen tekst of logo uploaden in de zogenoemde neon configurator. ,,Zo ziet de klant meteen hoe het er uit gaat zien en wat het gaat kosten. Je kunt kiezen uit diverse lettertypes, kleuren en afmetingen. De werkwijze van The Neon Company is gericht op een persoonlijke aanpak van elke klant. Alles gaat per mail of telefoon en wanneer de klant de configurator heeft ingevuld, krijgt hij binnen 24 uur antwoord. Een klant kan ons ook bellen om zijn wensen met ons te bespreken. Wij doen dan een passend aanbod dat recht doet aan de vraag van de klant. Binnen drie weken nadat de order is geplaatst leveren wij het product af. Daarmee houdt onze service niet op, want de after sales staat bij ons ook hoog in het vaandel.”

The Neon Company, bescheiden begonnen in Nederland en België waar ook verscheidene dealers de producten verkopen, heeft vanaf september zijn vleugels flink uitgeslagen. De Verenigde Staten, Canada en Nieuw-Zeeland zijn grote markten waar veel vraag is naar neonreclame. Vanaf heden kunnen ook bedrijven in die landen hun orders plaatsen via de website. Een grote, maar verantwoorde stap vindt Orsel.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met The Neon Company.