Nieuws Marketing

Regio Zwolle Congres staat dit jaar in teken van distributie en logistiek

De vierde editie van het Regio Zwolle Congres, bedoeld om de regio duidelijker te profileren in den lande, vindt dit jaar plaats op 9 december in theater De Spiegel en staat in het teken van logistiek en distributie.

Van onze redactie 19 november 2015

Zwolleanp

Volgens de organisatie van het Regio Zwolle Congres maken de centrale ligging en bereikbaarheid Zwolle tot één van de belangrijk knooppunten van Nederland. Om de regio verder te ontwikkelen, wordt tijdens het congres het Logistiek Expertise Centrum (LEC) Regio Zwolle gelanceerd. Dit is een platform van de transport- en logistieke sector, waarmee overheden, onderwijs- en onderzoeksinstellingen samen kunnen werken om de positie van de regio Zwolle te versterken.

MonitorOok wordt op 9 december de Regio Zwolle Monitor 2015 gepresenteerd en de Starter en Ondernemer van het jaar 2015 gekozen. In de Monitor wordt de staat en ontwikkeling van de economische Regio Zwolle in beeld gebracht. Net als vorig jaar kiezen de vakjury en de congresbezoekers de Ondernemer en Starter van het Jaar van de Regio Zwolle. Voor de titel ‘Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2015’ zijn Axxor uit Zwolle, Zuidberg Frontline Systems uit Ens en EMM uit Zwolle nog in de race. Easypath uit Steenwijk, Splaire uit Urk en DutchFiets uit Zwolle strijden om de titel ‘Starter van het jaar Regio Zwolle 2015’.Sprekers zijn Peter van Dalen, vice-voorzitter commissie vervoer en toerisme Europees Parlement en Edwin Wenink, Manager Supply Chain FloraHolland en Logistiek Manager van het Jaar 2014. De presentatie is opnieuw in handen van Jort Kelder. Het congres vindt plaats van 14.00 tot 18.30 uur in Theater de Spiegel. Net als vorig jaar worden er ongeveer achthonderd bezoekers verwacht.

Foto: ANP