Nieuws Marketing

Snacketacken in de PC Hooftstraat

| Foto's: ANP 26 november 2015

Snacketackenfebokroketpchooftstraatamsterdam1065

De Amsterdamse banketbakker FEBO heeft haar deuren geopend in de PC Hooftstraat. De vestiging is een pop-up automatiek waar alle voetbalvrouwen en sterren hun kroketten kunnen halen om bij te komen van het shoppen. FEBO-fan en sterren-chef Ron Blaauw heeft de eetmuur feestelijke onthuld. Met de opening telt FEBO nu 67 vestigingen door heel Nederland.

"Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. We maken ze elke dag vers, met Nederlandse ingrediënten. Het was een logische stap om een vestiging te openen in de duurste winkelstraat van Nederland; de PC Hooftstraat", licht FEBO-directeur Dennis de Borst toe.

Vooralsnog worden in de PC Hooftstraat alleen kroketten aangeboden. Al 75 jaar worden zij elke ochtend vers gerold, volgens het authentieke recept van opa de Borst. De pop-up automatiek is open van 9.00 tot 21.00 uur. De hele dag door worden de verse kroketten geleverd door de FEBO-bezorgservice.

Geen FEBO-geel meerDe onthulling valt samen met de lancering van de nieuwe huisstijl. Het kenmerkende geel van FEBO heeft plaatsgemaakt voor verfijnd wit met een rode rand. De nieuwe kleuren geven FEBO een luxe uitstraling en sluiten beter aan op de kwaliteit van de producten. Alle vestigingen in Nederland zijn vanaf eind november gehuld in de nieuwe huisstijl, ook de allernieuwste vestiging op de PC.