Nieuws Marketing

Terugkijken op twee geslaagde dagen Business Meets Twente 2015

Gebaseerd op de mooie bezoekersaantallen en vele positieve reacties van bezoekers, partners, exposanten en sprekers mag er gesproken worden van een zeer geslaagde 11de editie van Business Meets Twente.

Van onze redactie 20 november 2015

BMT Talkshow John Bouma

Ook dag twee bracht weer een interessant en gevarieerd programma met o.a. Jan Willem Alphenaar over Linkedin, Eric Braamhaar over netwerken en opleidingen, de nieuwste ontwikkelingen over drones door Twente Safety & Security en nog veel meer.

Bekijk de video van donderdag 19 november.

Lancering deOndernemerOp de tweede dag van Business Meets Twente stond de middag in het teken van de lancering van het nieuwe magazine van De Ondernemer. Na een tafelgesprek over De Ondernemer, waarin presentator Bas Wolters sprak met Quinty Dank (hoofdredacteur), Bert Bodde (commercieel directeur) en ondernemers Marco Aarnink en Maurice Kruse, volgde de officiële lancering. Check hier de foto's.

LidRegistreer je ook als lid om op de hoogte te blijven van het actuele ondernemersnieuws maar veel meer nog om te worden geïnspireerd en kennis op te doen om te Ondernemen!

Foto: John Bouma