Nieuws Marketing

Twee Twentse horecabedrijven in top tien Beste Leerbedrijf

Eetcafé De Buren in Boekelo en Grand Restaurant De Nachtegaal in Haaksbergen zijn in de race voor de verkiezing Beste Leerbedrijf Horeca 2015. Maandag werd bekend dat de twee horecabedrijven opgenomen zijn in de landelijke top tien.

Van onze redactie 1 december 2015

Restaurant 8

Het eetcafé en restaurant werden uit 105 genomineerde horecabedrijven gekozen. De verkiezing werd in het leven geroepen om leren in de praktijk te stimuleren en de waarde van leerbedrijven en leermeesters in de horecasector onder de aandacht te brengen.

Top tien De top tien ontstond door beoordelingen van docenten, leermeesters en leerlingen, die een oordeel gaven over de genomineerde leerbedrijven.

Checklist De Buren en De Nachtegaal krijgen nu bezoek van een commissielid, die op basis van een gesprek en checklist een advies uitbrengt aan de Commissie Beste Leerbedrijf Horeca. Deze commissie bestaat uit vertegenwoordigers van de sociale partners, het onderwijsveld, SBB, SVH en de winnaars Beste Leerbedrijf Horeca 2013 en 2014.

Horecava De top drie wordt bekend gemaakt op maandag 14 december en het winnende leerbedrijf wordt op twaalf januari onthuld tijdens de horecavakbeurs Horecava in de RAI in Amsterdam. De winnaar krijgt onder meer een opleidingsbudget van 1000 euro en mag een dag meelopen met een System Health Validator Meester. Kijk voor meer details over de verkiezing opwww.besteleerbedrijfhoreca.nl.