Nieuws Marketing

UniCarriers in Enschede wint nationale ondernemersprijs

UniCarriers in Enschede is het beste Intern Transportbedrijf van Nederland. Dat heeft het Nationale Business Succes Award Instituut besloten. Het bedrijf heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met een zeer sterke positionering.

Van onze redactie 23 augustus 2016

Transport Thinkstock

,,Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van UniCarriers een topper,” aldus de Nominatiecommissie. ,,Zonder twijfel de winnaar van de award voor Beste Bedrijf in de branche en tevens kandidaat voor de Nationale Business Succes Award 2016.”

Transportoplossingen

Het bedrijf levert atypische interne transportoplossingen, waaronder onbemande interne transportsystemen. ,,Vorkheftrucks worden bijvoorbeeld zo gemodificeerd dat ze volledig computergestuurd, dus onbemand, in magazijnen en warehouses kunnen rondrijden. Hierdoor kan er meer getransporteerd worden met minder mensen, bovendien verkleint het de risico’s van persoonlijke ongelukken,” aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De transportoplossingen van UniCarriers worden in eigen productiefaciliteiten in Zweden, Spanje, Japan, China en de VS gefabriceerd en gedistribueerd via dealers en eigen vestigingen. UniCarriers Netherlands BV is opgericht in 1973 en is gevestigd in Enschede.

Meer informatie: www.unicarrierseurope.com