Nieuws Marketing

Westerdok in Almelo wint met ‘inspirerende werkplek’

Van onze redactie 13 november 2015

Westerdokcharelvantendeloo

ALMELO - Onder de indruk van de ‘mensgerichte zorg die wordt geboden in een helende omgeving’. Dat was de vakjury van de Winning Workplace Award van het nieuwe onderkomen Westerdok van de Dimence Groep, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg.

Volgens de vijf mannen en één vrouw in de jury, allen specialisten op het gebied van werkplekken, draait alles in Westerdok erom patiënten zo goed mogelijk te helpen. ‘Het gebouw valt als een jasje om de zorg heen’, aldus de jury.

De Winning Workplace Award is een tweejaarljkse prijs die wordt uitgereikt aan bedrijven met aantrekkelijke en inspirerende werkplekken, die onder andere efficiënt en productief werken versterken. Behalve Westerdok waren ook Deloitte (accountancy) en Uber (een internettaxibedrijf) genomineerd voor de prijs.

In Westerdok hebben vier stichtingen van de Dimence Groep zich gevestigd: Mindfit (basis- ggz), Transfore (forensische ggz), Jeugd-ggz en Dimence (specialistische ggz). De stichtingen bieden behandelingen, zorg en hulp aan mensen met allerlei soorten psychische en psychiatrische problemen, van alle leeftijden.

Foto: Charel van Tendeloo