Nieuws Marketing

Winnaars Win-je-winkel Hengelo aan de slag

De Hengelose binnenstad is binnenkort acht nieuwe ondernemers rijker. Het zijn de winnaars van de competitie Win je Winkel. Ze krijgen een half jaar de beschikking over een winkelpand en hoeven daar geen huur voor te betalen. Bovendien krijg ze begeleiding bij hun eerste schreden op het ondernemerspad.

Van onze redactie 5 november 2015

Hengelo binnenstad

De winnaars zijn Rob Aarninkhof (deavond.nl), Marco van Maren (Bed & Baby), Herbert Leusenkamp (Lifestyle en Eat), Sander Hoentjen (Dutch Wood Design), Nienke Versluis (Nienke’s Cupcakes) en Kirsten van Leeuwen en Sabine Keizer (Bloemenbar de Gezelligheid). Ze gaan de komende periode met pandeigenaren overleggen welke panden voor hun winkelconcepten het meest geschikt zijn. Naast dezer winnaars van Win je Winkel overtuigde de actie Dennis Olijnyk zich met zijn dameskledingzaak Getdrezzed te vestigen in de binnenstad van Hengelo. Hij liet zijn oog vallen op een pand dat niet meedeed aan Win je Winkel. Zijn zaak gaat eind november al open.

Innovatief

Centrummanager Gerard Veldhof is tevreden: "Onze binnenstad krijgt er zeven innovatieve, kwalitatief sterke en onderscheidende winkelconcepten bij. De zes winnaars van Win je Winkel kunnen het komend halfjaar bewijzen dat ze duurzame aanwinsten zijn voor de Hengelose binnenstad. Daarnaast is het mooi dat onze actie een andere ondernemer heeft bewogen zich ook in Hengelo te vestigen.’ Win je Winkel is een initiatief van de Stichting Centrummanagement (SCH), de GameChange Karavaan en twee betrokken Hengelose inwoners, Nicole in het Veld en Frank Peters en vloeit voort uit het plan Toekomstbestendige Binnenstad (TBH) van Stichting Centrummanagement.

Foto: Bob Gevers