Nieuws Marketing

Zuivelhoeve Barneveld ‘Nederlands Beste Boerenkaasspecialist 2016’

Zuivelhoeve-winkel Barneveld won maandagavond 7 maart jl. de prijs voor de ‘Beste Boerenkaasspecialist 2016’ tijdens het jaarlijkse Branche-Event Foodspecialiteiten van het Vakcentrum, Kaas en Delicatessen.

Van onze redactie 14 maart 2016

Zuivelhoeve 2

In het Dolfinarium in Harderwijk maakte presentatrice Astrid Joosten de beste specialisten in 3 productcategorieën bekend. In aanwezigheid van ruim 350 winkeliers en vertegenwoordigers uit de foodspecialiteitenbranche hoorden de 3 winkeliers, waaronder Zuivelhoeve Barneveld, dat zij tot de beste foodspecialiteitenwinkels van Nederland behoren.

Jury aangenaam verrast

De consumentenjury gaf de Zuivelhoeve-winkel Barneveld de volgende opmerkingen

Bijzonder prettig en vakbekwaam geholpen; Prima sfeer in de winkel; een mooi samenspel tussen de eigenaren tijdens mijn bezoek; Geweldig: het verhaal bij elke kaas; Alle zintuigen worden geprikkeld om iets te proeven/kopen.

In de rapporten van de finalejury is te lezen: "De ondernemers, de heer Jan Jaap Overeem en zijn vrouw Inge, zijn zeer enthousiast, beschikken over goede vakkennis en hebben een goede uitleg bij het mooie, uitgebreide boerenkaasassortiment dat ze voeren. De passie voor boerenkaas wordt benadrukt door de boerenkruidenkaas midden in de winkel en de mooie, nette prijskaarten met veel informatie over de herkomst en de smaak in de hele winkel."

WinnaarsIn de verschillende productcategorieën bleek de beste Notenspecialist 2016: ‘De Nootzaak van Genieten’ uit Voorburg, de beste Buitenlandse Kaasspecialist 2016: De Kaasspeciaalzaak Ed Boele uit Den Haag en de beste Boerenkaasspecialist 2016: Zuivelhoeve Barneveld.

Foto: Jan Jaap en Inge Overeem samen met presentatrice Astrid Joosten tijdens de prijsuitreiking (Zuivelhoeve)