Mio startup 21 blue

Meest Inspirerende Startup Ondernemer 2021

Welke startup-ondernemer heeft jou in 2021 het meest geïnspireerd? Breng hier je stem uit! De ondernemer (m/v) met de meeste stemmen en daarmee de winnaar van de Meest Inspirerende Startup Ondernemer Award 2021, maken we bekend in januari. Stemmen kan tot en met 7 januari 2022.

De verkiezing voor ondernemers, door ondernemers

De Meest Inspirerende Startup Ondernemer van 2021. Moet-ie volledig gaan voor de winstgevendheid van het bedrijf? Vind je duurzaamheid belangrijker, relevanter? Of het personeelsbeleid, is dat dé reden om hem of haar als je favoriete ondernemer te kiezen?

Naast deze prijs voor de Meest Inspirerende Startup Ondernemer van 2021 hebben we ook de verkiezing voor de Meest Inspirerende Ondernemer, hier zie je wie genomineerd zijn en kun je jouw stem uitbrengen. Om je stem uit te brengen voor de Meest Inspirerende Startup Ondernemer van 2021 kun je hieronder stemmen.

Genomineerden

Petra Lubbers Tom Orrow Raadvan Advies

Petra Lubbers

Oprichter van bureaus Tom Orrow en Kokoro
Stemmen
Seesoap coronavirus

Sophie & Michelle Peters

Oprichters van Seesoap
Stemmen
Jouri Schoemaker eigenaar Pieter Pot

Jouri Schoemaker

Oprichter online supermarkt Pieter Pot
Stemmen
Sam rohn

Sam Rohn

Oprichter van bezorgdienst Red je Pakketje
Stemmen
Julian jagtenberg slaaprobot somnox auping

Julian Jagtenberg

Julian Jagtenberg is founder en ceo van Somnox
Stemmen
  • Stemmen kan tot 7 januari 2021 (12.00 uur). Daarna sluit de stemmodule
  • Je kunt één keer stemmen op één ondernemer
  • De Ondernemer (DPG Media) behoudt zich het recht voor stemmen ongeldig te verklaren, bijvoorbeeld als blijkt dat eenzelfde persoon/afzender meerdere stemmen uit heeft gebracht.
  • De zichtbare tussenstand is slechts een inschatting van de actuele tussenstand. Daar kunnen geen rechten aan worden ontleend.
  • De ondernemer met de meeste stemmen op 7 januari 2022 om 12.00 uur is de winnaar en ontvangt nog diezelfde maand de Meest Inspirerende Startup Ondernemer van het Jaar Award.