Partner

PiCompany

PiCompany helpt ondernemers het beste uit hun werknemers te halen. Door hun online assessment- en development tools leer je jouw personeel namelijk beter kennen. Wat zijn de talenten en verbeterpunten van je werknemers? Je ontdekt het dankzij de technologie van PiCompany.

Picom

PiCompany maakt het mogelijk om gebruik te maken van data bij je HR-beleid. Met hun online tools kun je geavanceerde vragenlijsten uitzetten bij (toekomstige) werknemers, waardoor je inzicht krijgt in hun capaciteiten. De beste mensen op de juiste plek te krijgen, wordt zo een stuk makkelijker. Ook kunnen de tools bijdragen aan de prestaties van medewerkers, doordat zij meer inzicht krijgen in hun talenten en verbeterpunten.

Een selfserviceportal maakt het mogelijk om als bedrijf alle online tools zelf te beheren, vragenlijsten uit te zetten en rapportages te lezen. Daarnaast biedt PiCompany speciale trainingen en consultatie aan, waardoor je nog beter leert om de technologie te gebruiken en in te zetten bij je HR-beleid.

Meer informatie over PiCompany en hun HR-tools: picompany.nl

Artikelen en blogs van PiCompany