Partner

TENTOO HR | Payroll | ZZP

Bij Tentoo HR | Payroll | ZZP verzorgen we sinds 1992 de administratie en verloning van vast én flexibel personeel. Hiermee bieden wij ondernemers meer vrijheid en minder risico’s en verplichtingen. Tentoo zorgt voor gemak, flexibiliteit en uitstekende service. Een belangrijke stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Header tentoo medium

MAASSLUISSTRAAT 2 | AMSTERDAM

Telefoon: 020 420 20 70

Website: HTTPS://WWW.TENTOO.NL/

HR

werkgevers en ondernemers

Het voeren van een salarisadministratie is een nauwkeurige en tijdrovende bezigheid. Maar je kunt het jezelf ook gemakkelijk maken. Besteed de salarisadministratie uit aan Tentoo. Wij verzorgen de loonstroken, loonmutaties, loonaangiftes en jaaropgaven.Naast salarisadministratie kun je Tentoo ook inschakelen voor HR-Advies. Denk hierbij aan een signaalfunctie bij aflopende contracten en het registreren van verzuim, maar ook bijvoorbeeld advies op gebied van beoordelen en belonen van je medewerkers

Klik hier voor meer informatie.

Payroll

1) zzp’ers en freelancers

Met payroll combineer je ondernemerschap met het gemak van loondienst. Je komt bij Tentoo op de loonlijst, maar blijft zelf bepalen voor wie je werkt en tegen welk tarief. Tentoo neemt wel al jouw administratieve en financiële verplichtingen uit handen. Je hebt dus geen omkijken naar facturatie of debiteurenbeheer. Ook ben je verzekerd voor WW, ZW en WIA.

Klik hier voor meer informatie.

2) werkgevers en ondernemers

Met payrolling neemt Tentoo de uitbetaling van je medewerkers over. Ook dragen wij de verantwoordelijkheden en risico’s. In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Je blijft zelf medewerkers werven en aansturen. Wij betalen de nettolonen uit en dragen premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. Ook ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Klik hier voor meer informatie.

ZZP

zzp'ers en freelancers

Tentoo ondersteunt zzp’ers door alle administratieve en fiscale zaken over te nemen. Bovendien betalen wij jouw opdrachten binnen zeven dagen volledig uit! Je hebt geen omkijken naar facturen en hoeft niet achter je geld aan. Ook regelen wij je administratie, BTW en IB-aangiften.

Klik hier voor meer informatie.

Artikelen en blogs van TENTOO HR | Payroll | ZZP