Partner

Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs

Image 03

Jaap Jongbloed geeft Zicht op Zaken
Wat houdt ondernemers bezig in deze uitdagende tijden? Hoe gaan zij om met impactvolle gebeurtenissen en verrassingen uit onverwachte hoek? Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs wil ondernemers prikkelen om hier bewust over na te denken via de nieuwe videopodcast-serie ‘Zicht op Zaken’.

Om dichtbij de kern te blijven, komen in deze serie gedreven ondernemers aan het woord. Zij vertellen over de weg die zij zijn gegaan, over vallen en opstaan, over slapeloze nachten, over valkuilen en successen. Zicht heeft daarbij de samenwerking gezocht met Jaap Jongbloed, die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend als scherpe interviewer en presentator.

Over Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs
Bij Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs helpen we u bij het maken van bewuste keuzes over financiële risico’s. Bijvoorbeeld door samen goed vooruit te kijken. En door uw wensen en situatie in kaart te brengen. Maar ook door na te denken over verschillende oplossingen. Dit doen we met persoonlijk, onafhankelijk advies en financiële producten die aansluiten bij de fase van uw (zakelijk) leven. Daardoor kunt u zich richten op de dingen waar het in uw leven écht om draait."

Artikelen en blogs van Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs