Nieuws Personeel

Café De Stam in Almelo krijgt gestolen glazen terug met spijtbriefje

Een bierglas meenemen uit een café. Uitgaande jongeren doen het regelmatig. Handig voor op de studentenkamer of bij feestjes. Maar een glas terugbrengen naar het café, dat gebeurt maar zelden.

Van onze redactie 9 december 2015

Bekers Glazen Horeca Stock

Bij café De Stam in Almelo keken ze dan ook verbaasd op toen dinsdag een bijzonder pakketje werd bezorgd.DoosIn de doos zaten twee glazen, afkomstig uit het eigen café. De afzender had tevens een briefje in het pakketje gestopt om zijn excuses aan de eigenaren van het café aan te bieden. Een foto van het briefje en de glazen staan op Facebook. ZondenDe dader schrijft dat hij spijt heeft van het stelen van de glazen en dat hij ze graag terug wil geven aan de horecagelegenheid. ‘Ik heb mij bekeerd van zonden en wil nu God gehoorzamen door eerlijk te zijn’, schrijft de afzender.

'Dikke chapeau'Liset Heukels, eigenaresse van De Stam: "We hebben nog nooit meegemaakt dat ze zijn terug gebracht door een gast van ons, laat staan met zo'n mooie brief erbij! Zeker in deze tijd, vind ik het prachtig dat iemand zoiets doet. Een dikke chapeau!"

Foto: Stock