Nieuws Personeel

Expat Center Twente helpt regionale expats netwerk uitbreiden

Een vaartocht door “het Venetië van het noorden” blijkt voor expats uit de regio een ideaal moment voor het uitwisselen van ervaringen over wonen en werken in Nederland. Een bus met ruim 30 enthousiaste expats van 11 verschillende nationaliteiten vertrok zondag vanuit Twente naar Giethoorn.

Van onze redactie 22 september 2016

Expatcentertwente Giethoorn

“De activiteiten die georganiseerd worden hebben tot doel om een internationale gemeenschap te vormen, zodat men het eigen netwerk kan uitbreiden. Bovendien worden tijdens de uitstapjes interessante en mooie delen van het oosten van Nederland getoond waardoor immigranten ook de omgeving leren kennen”, laat organisator Expat Center Twente weten.

De tekst gaat verder onder de foto

Foto: Expat Center Twente

Ondersteuning

Op diverse vlakken worden internationaal georiënteerde bedrijven en hun internationale medewerkers ondersteunt. Zo organiseert het Expat Center maandelijks een borrel in Enschede en hebben immigranten de mogelijkheid om met het hele gezin deel te nemen aan activiteiten.

WTC

Naast de vestiging in het World Trade Center Twente aan het Industrieplein in Hengelo, is elke maandag het gecombineerde loket van het Expat Center, de Immigratie & Naturalisatie Dienst (IND) en gemeente geopend in het Stadskantoor van Enschede.