Nieuws Personeel

Goed voor de dag komen op je afspraak

Van onze redactie 27 november 2015

Glimlachwerk1065

Als ondernemer wil doe je er alles aan om goed voor de dag te komen. Netjes gekleed en verzorgd de deur uit. Alleen is een stille wens nog wat te doen aan je verkleurde gebit. Je tanden laten bleken, is relatief duur en je verspilt kostbare tijd op een drukke dag.

Gelukkig is dit niet meer nodig en kun je tegenwoordig eenvoudig thuis je tanden bleken. Door een tandenbleekset aan te schaffen, kun je zelf indelen wanneer je je tanden bleekt. Na een lange drukke werkdag kun je dit eenvoudig thuis doen. Handig om de volgende dag een goede indruk te maken op je afspraak.

Voordelen aan thuis tanden blekenZelf thuis je tanden bleken levert vele voordelen op. Zo heb je zelf in de hand hoe wit je, je tanden wil laten kleuren. Daardoor hoeft dit niet nep over te komen en zorg je voor een natuurlijke glimlach. Ook heb je zelf in hand wanneer je dit doet en komt dit in je drukke schema dus altijd gelegen. De vele kopjes koffie die je door je dag heen slepen, leveren helaas ook verkleuring van je tanden op. Gelukkig kun je, omdat je zelf je tanden bleekt ook makkelijk online navullingen kopen. Neem bijvoorbeeld is een kijkje op de website labdirect.info. Ze bieden verschillende pakketten aan en kan er gemakkelijk navullingen bestellen.