Nieuws Personeel

Kathy van Eijkelenburg stopt bij TriMM en start nieuwe onderneming

Kathy van Eijkelenburg stopt per januari als directrice van TriMM in Enschede. Van Eijkenlenburg heeft een nieuw bedrijf opgezet: Its always now.

Van onze redactie 1 december 2015

Kathy end 1

Na 13 jaar met plezier bij TriMM te hebben gewerkt heeft Kathy van Eijkelenburg besloten het bedrijf te verlaten. Van Eijkelenburg gaat met haar bedrijf ‘Its always now’ organisaties bijstaan als het aankomt op onder andere duurzame verbetering, een grotere klanttevredenheid en blijere medewerkers. “Als interimmer ga ik organisaties helpen flinke stappen verder te komen en daarbij mijzelf keer op keer overbodig te maken.” Daarnaast gaat Van Eijkelenbrug een aantal mensen coachen op persoonlijk gebied, ‘omdat dat te leuk is om niet meer de doen’.

Jorens Thomassen en Rogier Florijn zijn begin dit jaar toegetreden tot de directie van TriMM. Zij treden per januari ook toe als eigenaar van het inmiddels 22 jaar oude bedrijf. ‘Wij geloven in directie in combinatie met eigenaarschap, ‘ laat TriMM middels een persbericht weten. Van Eijkelenburg: “Ik laat TriMM in vertrouwen achter in de zorgzame handen van Rogier, Jorens en Marc en al die andere TriMMers. Ik heb veel vertrouwen in dit drietal.”

Foto: TriMM