Nieuws Personeel

Rob van Nistelrooij wint ondernemersprijs

Mathieu Bosch 26 november 2015

Prijswinnenondernemersprijspubliekzzpmkb

Rob van Nistelrooij van Bouwbedrijf Gebr. van Herpen uit Heesch mag zich sinds zaterdagavond de Bernhezer Ondernemer van het Jaar noemen. Bart Hoezen van Slim Telecom uit Heeswijk-Dinther werd de beste Jonge Ondernemer van het Jaar.

Dit gebeurde tijdens het Bernhezer Business Event, dat plaatsvond in een bedrijfsloods van Marcel en Mariska Langenhuizen van Langenhuizen Agrarisch Loon- en Grondverzetbedrijf in Nistelrode. Door er een enorme spiegeltent in te plaatsen, onderging de loods een ware metamorfose. De ondernemers werden heel de avond in de watten gelegd. Met als klap op de vuurpijl een swingend optreden van de Amerikaanse discogroep The Trammps. De senioren bleken het kunstje niet verleerd en kregen met hun hit, 'Zing! went the strings of my heart' uit 1972 de voetjes van de vloer.

TimmerenHet winnende bouwbedrijf Gebr. Van Herpen moest het opnemen tegen Lunenburg Events & More uit Loosbroek en Verkuijlen Groente en fruit uit Heeswijk-Dinther. Allemaal bedrijven die al vele jaren aan de weg timmeren en lokaal, regionaal maar ook internationaal hun sporen in hun branche ruimschoots hebben verdiend.

"Het is appels met peren vergelijken," gaf jurylid burgemeester Marieke Moorman ruiterlijk toe. "Het zijn natuurlijk stuk voor stuk geweldige ondernemers die met recht allemaal op het podium staan. De verschillen waren minimaal, we hebben ze aan al de criteria getoetst en dat leverde uiteindelijk deze winnaars op."

De jaarlijkse 'aanmoedigingsprijs' Beste Jonge Ondernemer van het Jaar ging naar Slim Telecom. Eigenaar Bart Hoezen moest het opnemen tegen Geenen Gardening uit Vorstenbosch en de SNS bank uit Heesch.

Trots"Er zijn heel veel goede ondernemers in Bernheze, daar mogen we trots op zijn", weet medeorganisator Wilson Bosch. Het Bernhezer Business Event werd voor het dertiende jaar georganiseerd. Er waren zo'n zeshonderd gasten.