Nieuws Personeel

Showcase: Verborgen expositie

Van onze redactie 16 december 2015

Showcaseinzendingendesign1065

Creatieve hotspot voor en door ondernemers.

Showcase: Zo doe je meeEerdere inzending: Het Zelfbouwhuis

"Geef jezelf de tijd, ontdek de omgeving en zie de schoonheid zoals Vincent van Gogh die optekende.'' Zo introduceert 'imagineer' Marnix van de Vijver, uitvoerend producent Noomats, zijn schets van een interactieve installatie waarbij bezoekers verborgen schilderijen zoeken met een 3D-camera. De expositie wordt tijdens de Winterfair in Breda gepresenteerd ter afsluiting van het Van Gogh-jaar.

noomats.nl, marnix@noomats.nl

Ook hier staan? Stuur tekst en een tekening/afbeelding van jouw idee (5,5 bij 9 cm) o.v.v. Showcase naar redactie@deondernemer.nl.

Briljante creatiesGratis exposure! DeOndernemer geeft professionals met briljante creaties of inventieve meesterwerken een podium in de nieuwe rubriek Showcase. Ben jij die talentvolle designer met baanbrekend ontwerp? Of creatieve accountant met lumineus businessmodel dat past op een post-it? Mail dan je creatie plus toelichting naar de redactie en bereik een miljoenenpubliek. Het beste idee krijgt iedere maand een plek in het nieuwe magazine van DeOndernemer, de top-5 verschijnt op de website.