Broodje Verhaal

Een podcast voor ondernemers waarin een ondernemer tijdens de lunch de ingrediënten van zijn ondernemersverhaal deelt. Wat wil hij bereiken en waarom? Welke obstakels moet hij daarbij overwinnen? En niet onbelangrijk, wat kookt hij van de lunchkaart? Kiest hij voor een gebakken eitje, de pasta van de dag, of toch dat broodje bal?

Sam van Dalen: 'Storytelling heeft mijn autobedrijf 'Italië in de polder' bekendheid en zakelijk succes gebracht'

Storytelling in video: Sam van Dalen is er een meester in. In kwaliteit en originaliteit, met al gedurende zes jaar een maandelijks een nieuwe video. Het heeft zijn autobedrijf 'Italië in de polder' bekendheid en zakelijk succes gebracht. In deze aflevering van Broodje Verhaal, in de keuken van storytelling-expert Cor Hospes, vertelt hij er over.

Hoe vanzelfsprekend storytelling voor een startup als Moonback is

Deze ondernemer heeft een verhaal - en wat voor een. Storytelling-expert Cor Hospes ontvangt dan ook maar al te graag de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar, Niels Meijssen, in zijn keuken voor Broodje Verhaal. Niels is initiator van Moonback, het eerdere Beterboeken.nl, als nieuwe sympathieke alternatief voor Booking.com.

Waarom storytelling ook bij Ellyne Biermans' Reflower werkt

Storytelling-expert Cor Hospes in gesprek met Ellyne Bierman die de 'duurzame bloemenbieb' Reflower startte. Het is een platform om blijvende bloemen te delen, ook wel een abonnement op kunstbloemen. Maar: waarom? Houden ook kunstbloemen van mensen - en andersom? Jazeker. En dus: wat is het verhaal van Ellyne? Luister mee.

Aan de pannenkoeken (en storytelling) met Willem Kors van Leentjes Poeder Pret

In de keuken bij storytelling-expert Cor Hospes is Willem Kors te gast, een van de ondernemers achter het succesvolle Leentjes Poeder Pret. Willem vertelt 'zijn verhaal' - van idee, naar product, naar merk - en natuurlijk, bakt overheerlijke pannenkoeken. Alhoewel... Luister mee.