spotify podcastsyoutube podcastsapple podcastsgoogle podcasts

Broodje Verhaal

Een podcast voor ondernemers waarin een ondernemer (m/v) tijdens de lunch de ingrediënten van zijn ondernemersverhaal deelt met contentmarketing-expert Cor Hospes. Wat wil hij bereiken en waarom? Welke obstakels moet hij daarbij overwinnen? En niet onbelangrijk, wat kookt hij van de lunchkaart? Kiest hij voor een gebakken eitje, de pasta van de dag, of toch dat broodje bal?

Ceo Audrey van Ham zet met Christine le Duc erotiek en verhaal op één

De ceo van erotiekketen Christine le Duc, Audrey van Ham, is te gast bij Cor Hospes in zijn keuken voor de negende (en laatste) aflevering van de Broodje Verhaal-podcast. De topondernemer vertelt de storytelling-expert over het doorbreken van seksuele, zakelijke en andere taboes, online ondernemen in coronatijd en waarom de vrouw bij Christine le Duc altijd voorop staat.

Hoe deze ondernemer van elektrisch motorrijden een groot succes wist te maken

Ondernemer Marchel Bulthuis is bij Cor Hospes in zijn keuken te gast voor de achtste aflevering van de Broodje Verhaal-podcast. De eigenaar van Electric Motorcycles vertelt de storytelling-expert over de vooroordelen over elektrisch motorrijden. Hoe poets je die weg met het juiste verhaal? Je hoort dat en nog veel meer in deze podcast.

Vooroordelen elektrische motoren? Marchel Bulthuis (Electric Motorcycles) neemt ze weg

Op zijn elektrische motor met een doosje verse eieren arriveert Marchel Bulthuis bij Cor Hospes voor een spiksplinternieuwe aflevering van Broodje Verhaal. De Groningse ondernemer vertelt in de keuken van de storytelling-expert over de kansen en verwachtingen die hij ziet in elektrisch motorrijden. ,,Natuurlijk heb ik wel wat met duurzaamheid, maar het gaat mij vooral om het rijplezier.''

Karin Veldhuizen durft het met haar watersportcamping anders te doen (mét succes)

Ze is 'allergisch voor saai'. Karin Veldhuizen is van initiatieven is als de Literaire Caravan met Tommy Wieringa en bijvoorbeeld een masterclass Douche Zingen voor Dummies met Lucette van den Berg. De creatief directeur en eigenaresse van watersportcamping Heeg zegt als ondernemer van de 'burgerlijke ongehoorzaamheid' te zijn en van samenwerking met juist concurrentie en bedrijven in andere sectoren, ook als dat helemaal niet logisch lijkt. Voorbeelden te over, in deze storytelling-aflevering van Broodje Verhaal.

Rob Schalker (A fish named Fred): 'Ons verhaal zit in al onze vezels'

De podcastserie Fred Talk, eigen muziek op Spotify, een VR-game, bier, wijn en samenwerking met een bedrijf in sardientjes aan toe. Het is een enorme bron voor storytelling, de sterke gedachte achter het fashionmerk A fish named Fred. Ceo/founder Rob Schalker gaat er in Broodje Verhaal over in gesprek met storytelling-expert Cor Hospes.

Sam van Dalen: 'Storytelling heeft mijn autobedrijf 'Italië in de polder' bekendheid en zakelijk succes gebracht'

Storytelling in video: Sam van Dalen is er een meester in. In kwaliteit en originaliteit, met al gedurende zes jaar een maandelijks een nieuwe video. Het heeft zijn autobedrijf 'Italië in de polder' bekendheid en zakelijk succes gebracht. In deze aflevering van Broodje Verhaal, in de keuken van storytelling-expert Cor Hospes, vertelt hij er over.

Hoe vanzelfsprekend storytelling voor een startup als Moonback is

Deze ondernemer heeft een verhaal - en wat voor een. Storytelling-expert Cor Hospes ontvangt dan ook maar al te graag de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar, Niels Meijssen, in zijn keuken voor Broodje Verhaal. Niels is initiator van Moonback, het eerdere Beterboeken.nl, als nieuwe sympathieke alternatief voor Booking.com.

Waarom storytelling ook bij Ellyne Biermans' Reflower werkt

Storytelling-expert Cor Hospes in gesprek met Ellyne Bierman die de 'duurzame bloemenbieb' Reflower startte. Het is een platform om blijvende bloemen te delen, ook wel een abonnement op kunstbloemen. Maar: waarom? Houden ook kunstbloemen van mensen - en andersom? Jazeker. En dus: wat is het verhaal van Ellyne? Luister mee.

Aan de pannenkoeken (en storytelling) met Willem Kors van Leentjes Poeder Pret

In de keuken bij storytelling-expert Cor Hospes is Willem Kors te gast, een van de ondernemers achter het succesvolle Leentjes Poeder Pret. Willem vertelt 'zijn verhaal' - van idee, naar product, naar merk - en natuurlijk, bakt overheerlijke pannenkoeken. Alhoewel... Luister mee.