De Ondernemer Podcasts Roland Tameling De Ondernemer Onderweg
spotify podcasts

De Ondernemer Onderweg

Podcastserie over ondernemen, duurzaamheid, innovatie gerelateerd aan álles op wielen, gepresenteerd door Roland Tameling.

Hoe Mike Belinfante het herboren automerk MG weer op de kaart zet

In de podcastserie ‘De Ondernemer Onderweg’ gaat presentator Roland Tameling op onderzoek uit in de wondere wereld van (zakelijke) mobiliteit. Hoe blijven ondernemers zo goed mogelijk mobiel? Wat zijn de ontwikkelingen en trends in de mobiliteitssector? Wat is de toekomst van de leaseauto, van elektrische deelauto’s, of van het persoonsgebonden mobiliteitsbudget? De Ondernemer Onderweg geeft antwoord op al jouw vragen. Ditmaal te gast: Mike Belinfante, Senior Manager Public Relations van MG.

Hoe zit het met de ‘succesvolle’ subsidieregeling voor elektrische auto’s?

Is de behoefte om elektrisch te rijden daadwerkelijk toegenomen, of zijn we vooral op zoek naar interessante subsidieregelingen? Het verdienmodel van elektrisch rijden lijkt nog geen gezonde handel, zo blijkt. Columnist Bas van Putten spreekt in deze aflevering van De Ondernemer Onderweg met host Roland Tameling over deze ‘succesvolle’ subsidieregeling voor elektrische auto’s. Luister nu!

Mobiliteit kan een stuk eenvoudiger. Hoe? Co Alain (Lynk & CO) legt het uit

In de podcastserie ‘De Ondernemer Onderweg’ gaat presentator Roland Tameling op onderzoek uit in de wondere wereld van (zakelijke) mobiliteit. Hoe blijven ondernemers zo goed mogelijk mobiel? Wat zijn de ontwikkelingen en trends in de mobiliteitssector? Wat is de toekomst van de leaseauto, van elektrische deelauto’s, of van het persoonsgebonden mobiliteitsbudget? De Ondernemer Onderweg geeft antwoord op al jouw vragen.