De Ondernemer Podcasts Thijs van Dijk Thijs Talks
spotify podcasts

Thijs Talks

In zijn rol als bondscoach, gaat Thijs van Dijk op zoek naar zijn elftal van topmarketeers die zich weten te onderscheiden in deze competitieve industrie. Ontdek hoe de allerbeste marketeers in de wedstrijd zitten en welke strategie zij gebruiken.

Caroline van Turennout (Zeeman): 'Online is er nog veel te doen'

Het is alweer tijd voor de achtste aflevering van de podcastserie Thijs Talks. Presentator Thijs van Dijk is nog altijd actief met het samenstellen van het ultieme marketingelftal. De volgende kandidaat is Caroline van Turennout, verantwoordelijk voor de marketing, communicatie en e-commerce bij textielsuper Zeeman. Welke positie krijgt zij op het veld? Beluister nu de podcast. ,,We zijn internationaal al behoorlijk actief. Maar er kan nog meer.''

Auping-marketeer Ine Stultjens heeft geen gouden regels

De zevende aflevering van Thijs Talks gemist? In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk in gesprek met Ine Stultjens, Manager Marketing & Communicatie bij Auping. Op welke positie stelt hij haar op? Luister en laat je inspireren. ,,Ik heb geen lijstje met gouden regels.''

Margriet de Kroon (YoungCapital) in Thijs Talks: het volwassen verhaal van de jonge speler

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de zesde aflevering van Thijs Talks in gesprek met Margriet de Kroon, Marketing Director van YoungCapital. Op welke positie stelt hij haar op? ,,We groeien groter. We moeten nu ook echt serieuze verhalen gaan vertellen.''

Wat je kan leren van marketingtopper Martijn Delahaye (AFAS)

Vinden, veroveren en verrassen is zijn lijfspreuk. In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk tijdens de vierde aflevering in gesprek met Martijn Delahaye, directeur marketing & communicatie bij AFAS Software. Op welke positie stelt hij Delahaye op in zijn elftal van marketingtoppers en waarom?

Maarten Roomer: waarom de Mobiel NL-topman in het marketingelftal thuishoort

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal gaat marcom-expert Thijs van Dijk tijdens deze aflevering in gesprek met Maarten Roomer, marketing director bij mobiel.hl. Op welke positie stelt hij Maarten op in zijn elftal van marketingtoppers en waarom?

Bram van Campenhout (Fairphone): zo blijf je in de smartphone industrie je concurrentie voor

Dit is de allereerste aflevering van Thijs Talks, Marketing Is Topsport. Marcom-expert Thijs van Dijk gaat op zoek naar zijn ideale marketingelftal. Te gast was Bram van Campenhout, Head of Partner Sales & Channel Marketing bij Fairphone.

Wat drijft en inspireert Iris Schenk, Marketing Manager van Buddha To Buddha?

'Omarm het leven' is het levensmotto van sieradenmerk Buddha to Buddha. Marcom-expert Thijs van Dijk ging tijdens Thijs Talks in gesprek met Iris Schenk van Buddha to Buddha. Welke positie krijgt Iris in Thijs zijn ideale marketingelftal en waarom?

Fleur Hofstra, de dynamische middenvelder en Marketingmanager van Puma

In de jacht op zijn ultieme marketingelftal ging marcom-expert Thijs van Dijk dit keer in gesprek met Fleur Hofstra, Marketing Manager Benelux van sportmerk PUMA. Op welke positie stelt hij haar op?