Aangeboden door Brouwers Accountants en Adviseurs

Branded Content Regio

De formule van Brouwers vindt plek in Apeldoorn

Met de officiële opening van de vijfde vestiging kleurt Brouwers Accountants en Adviseurs een blinde vlek in: Apeldoorn. Hier nam het bedrijf twee jaar geleden het regionaal hoog aangeschreven Pijnenborg Accountants over. ,,Die tijd hebben we gebruikt om te transformeren naar de Brouwers-formule.''

Mark Litjens 26 november 2019

Brouwers Accountants Apeldoorn

Directeur Han Brouwers op de bank.

Apeldoorn heeft al kunnen wennen aan die 'Brouwers-formule'. ,,De keuze voor Apeldoorn is een logische", zo begint directeur Han Brouwers. ,,Het ligt precies tussen onze vier andere kantoren, waardoor we al een respectabel aantal klanten uit deze regio hebben."

Aanvulling dienstverlening

De afgelopen twee jaar zijn de mensen van Pijnenborg, twintig man in totaal, helemaal ondergedompeld in de systemen, filosofie en werkwijze van Brouwers, samen met nog eens twintig nieuwe gezichten. ,,Het gaat vooral om een aanvulling van de dienstverlening én een andere werkwijze door de implementatie van onze eigen moderne systemen", aldus Brouwers.

Brouwers Accountants en Adviseurs is er met name voor het mkb. Ze voeren audits uit en zijn door AFM gecertificeerd om accountantsverklaringen af te geven. ,,Daarnaast hebben we eigen fiscalisten en juristen in dienst en zijn wij er voor advies op HRM-gebied en vanzelfsprekend de loonadministratie. Nog een belangrijke toevoeging aan ons dienstenpallet zijn management informatiesystemen. Wij bouwen die zelf, exact op maat van de klant, en bieden ondersteuning om het maximale er uit te halen. Op elk moment en in een oogopslag kunnen inzien hoe je bedrijf presteert en van daaruit beslissingen nemen. Dat is een waardevolle toolvoor elke ondernemer, groot of klein", zegt de directeur.

''Op elk moment en in een oogopslag kunnen inzien hoe je bedrijf presteert en van daaruit beslissingen nemen''

Han Brouwers, Brouwers Accountants en Adviseurs

Open ruimte

De opening van de vestiging betekent ook de opening van een nieuw pand, gelegen aan Kanaal Noord 350b in Apeldoorn. ,,Het vinden van een geschikte locatie is overigens nog wel een dingetje geweest. Zoek je ziekenhuisgangen en cellenblokken, dan vind je die in overvloed in de stad. Maar een grote en open ruimte waarin verschillende disciplines even snel bij elkaar kunnen aanschuiven voor overleg, dat was zoeken. We zijn dan ook heel erg blij met ons nieuwe onderkomen dat perfect past bij de moderne, open werkwijze van ons bedrijf. En dat van onze dochteronderneming E.K. Williams (EKW) dat tankstationondernemers en energiebedrijven door heel Nederland bijstaat met IT-ondersteuning, accountancy en retailadvies", vult Brouwers nog aan.

Vrijdag 29 november opent het nieuwe en toch al bekende kantoor officieel de deuren met een aantal workshops voor klanten en relaties, in bijzijn van de Apeldoornse wethouder Jeroen Joon. Brouwers en Joon leggen die middag om 16 uur in een klassieke raceauto – een hobby van Brouwers – de verbinding tussen oud en nieuw en dat belooft een spektakel te worden voor de toeschouwers.

Meer weten over de dienstverlening van Brouwers Accountants en Adviseurs? Kijk dan op www.brouwers.nl