Nieuws Regio

Creëer, realiseer en ervaar je eigen keuken

Creëer, realiseer en ervaar: eenvoudiger kan het samenstellen van een keuken bij Cre8kitchen niet worden uitgelegd. De kracht is volgens mede-eigenaar Gijs Hoeve dat je ín de winkel - real life - door je eigen keuken loopt, op basis van jouw ontwerp.

Jeroen Kreule | Foto: Frans Paalman 8 juni 2020

Jacco hamstra gijs hoeve crea8kitchen keuken retail

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Cre8kitchen. Maak een afspraak of kom langs in Harderwijk. Voor meer info, zie www.cre8kitchen.nl.

Bij Cre8Kitchen wordt de opstelling van jouw keuken in no time op ware grote nagebouwd met verrijdbare keukenkasten en een verstelbare, verrijdbare wand. ,,Een uniek concept'', zegt Gijs Hoeve trots. Samen met Marco Kaleuwee en Jacco Hamstra is hij eigenaar van Cre8kitchen. ,,Wist je dat 70 procent van de mensen geen ruimtelijk inzicht heeft? Door dit concept ervaar je precies wat de doorloopmaten zijn. Stel, je denkt dat 90 centimeter loopruimte tussen een kookeiland en de kasten genoeg is. Wij tekenen het voor je in en bouwen die keuken vervolgens voor je op. Zo ervaar je wat die 90 centimeter écht betekent. Misschien dat je denkt: hé, te smal. Dan bouwen we de boel om en maken er 1.10 meter van. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.''

Creëren, dat is stap een. Samen met een adviseur gaat de klant aan een tafel - met touchscreen als tafelblad - zitten om een ontwerp te maken. Touch reality heet dit systeem. De afmetingen van de keuken worden eerst bepaald, daarna gaat de adviseur de keuken samenstellen. Dat doet hij door losse blokjes - miniatuurkeukenkastjes - op het touchscreen te leggen. De klant kan meekijken op het grote scherm boven de tafel. Waar moeten de keukenkastjes komen? Op welke plek wil je koken? Is er ruimte voor een kookeiland? Wel of geen magnetron? Wie wil, kan tijdens het samenstellen via het touchscreen een instructiefilmpje van bijvoorbeeld een inductieplaat bekijken. Realiseren, dat is de tweede stap. De keuken wordt 'in het echt' opgebouwd. Cre8kitchen beschikt over 163 verrijdbare keukenkasten. Voor het gemak zijn ze allemaal wit, het gaat immers om de ervaring, de derde stap: de klant loopt real life door zijn eigen keuken. Cre8Kitchen staat voor open, eerlijk en transparant. ,,Qua prijs zetten we gelijk heel scherp in, waardoor onderhandelen niet meer nodig is: de consument krijgt direct de beste prijs. Dat is onze filosofie.''

Ontzorgen

Cre8kitchen werkt met Nederlandse A-merken, de doelgroep is divers: van aannemers en particulieren, van starters tot (binnenhuis)architecten. ,,Wij ontzorgen van A tot Z. Van het slopen van het oude leidingwerk tot en met de plaatsen van de keuken.'' Het bedrijf, met andere vestigingen in Wormerveer, Surhuisterveen en Utrecht, levert keukenapparatuur tegen internetprijzen. Hoeve kan het niet vaak genoeg zeggen: creëer, realiseer en ervaar.

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Cre8kitchen. Maak een afspraak of kom langs in Harderwijk. Voor meer info, zie www.cre8kitchen.nl.