Advertorial van Vallen Living

Advertorial Regio

Interieur als energiebron

Wonen of werken in een prettige omgeving is een meerwaarde in het leven. Het ontspant en levert tegelijkertijd extra energie op. De locatie speelt hierin mee, maar daar heb je niet altijd controle over. Het interieur van een woning of bedrijfspand kun je wel helemaal naar eigen inzicht vormgeven. Of samen met een expert, zoals Vallen Living in Harmelen.

Mark Litjens | Foto: Rianne den Balvert 10 oktober 2018

Vallen living

Loop door de tweeduizend vierkante meter tellende showroom en het wordt meteen duidelijk: Vallen Living heeft letterlijk alles in huis om een woon- en werkomgeving in te richten op een manier die recht doet aan de meest uiteenlopende wensen. “Totaalinrichting noemen wij dat. Zowel voor de particulier als bedrijfsmatige projecten. Interieurontwerp in de meest complete zin van het woord. Vloeren, wand en raambekleding, meubels, verlichting, maar ook karpetten, bedden en accessoires. Als de klant het wenst, zorgen we zelfs voor vakmensen zoals schilders, stukadoors of elektriciens. Vooral bedrijven vinden het zeer prettig dat ze te maken hebben met één aanspreekpunt”, is de ervaring van Martijn Haaksman, bedrijfsleider van Vallen Living.

Ontzorgen

De aanpak van de totaalinrichter is daarom vooral gericht op het ontzorgen van de klant. “Vaak hebben mensen geen tijd of zin om zich bezig te houden met de inrichting van hun woning of bedrijfspand. Wij inventariseren de wensen, bekijken de situatie waar mogelijk ter plaatse, en brengen een interieuradvies uit. Een ontwerp waarin meubels, vloeren, raambekleding, verlichting en zelfs accessoires worden meegenomen, kortom alles wat met inrichting te maken heeft. Verlichting is bijvoorbeeld vaak een ondergeschoven kindje terwijl het een interieur kan maken of breken. Met een goed verlichtingsplan zorg je ervoor, dat het complete interieur, inclusief kleuren en materialen, volledig tot hun recht komen”, aldus Haaksman.

Lees ook: Hoe het oer-Hollandse Scotch&Soda zijn vleugels uitslaat

Nog zo’n punt dat vaak niet de aandacht krijgt dat het verdient is de materiaalkeuze. Haaksman: “Onze kennis op het gebied van materialen gaat heel ver. Dat is ook nodig, want het inrichten van een woning is iets totaals anders dan de inrichting van een school of kantorencomplex”.

3D-advies

Op basis van de in te richten ruimte wordt een 3D-advies uitgebracht. Met een driedimensionaal tekenprogramma krijgen wensen en verlangens vorm en wordt een beeld van het nieuwe interieur gevisualiseerd. Vooral bij nieuwbouwprojecten waar de eerste steen nog moet worden gelegd, is dit een eyeopener en een geweldige tool. Dan zien wij meteen of er misschien speciale oplossingen bedacht moeten worden. Bijvoorbeeld: een klant wil gordijnen, maar omdat er bijvoorbeeld draai- /kiepvensters zijn, moeten we andere oplossingen zoeken. Oplossingen die wij met onze kennis en ervaring overigens gegarandeerd vinden voor elke vraag”, belooft de bedrijfsleider tot slot.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Vallen Living. Vallen Living is er voor particulier en bedrijf. Kijk voor meer informatie op www.vallenliving.nl