Nieuws Regio

KroeseWevers inspireert bezoeker in proces aan- en verkooporiëntatie

Wat maakt een bedrijfsovername succesvol? Volg de interactieve workshop vol met praktijkverhalen van KroeseWevers tijdens het Business Festival Twente.

Eddy van der Ley 28 maart 2017

Kroese Wevers Business Festival

De aan- en verkoop van een onderneming is een onderwerp dat in het MKB weer sterk leeft na een mindere periode veroorzaakt door de financiële crisis. Momenteel stijgen koopsommen waarvoor bedrijven gekocht en verkocht worden sterk, zeker in bepaalde sectoren. De financierbaarheid van een overname neemt toe omdat o.a. veel private equity-investeerders op zoek zijn naar rendement voor hun liquide middelen.

Lees ook: Business Festival: ambitieus zakelijk evenement in Oost-Nederland

Tijdens het Business Festival geeft Berto Janssen, directeur Corporate Finance van KroeseWevers praktisch en inspirerend inzicht in de wereld van deze bedrijfsovernames. We bespreken de do’s en dont’s bij de verkoop/aankoop van een onderneming. Berto neemt twee panelleden uit de praktijk mee: Johan Kuiper (Twents Zakenman van het jaar 2016 en eigenaar Mirari Group) en Peter Traas (oud-eigenaar Hevea te Raalte en medeaandeelhouder Venema Techniek en Service te Emmen).

Lees ook: ‘Choco-evangelist’ van Tony’s Chocolony op Business Festival

‘Berto Jansen geeft inzicht in wereld van bedrijfsovernames’

“De bezoeker krijgt tijdens de workshop een boost van inzichten in zijn overnamepad. Wij hopen hen samen te inspireren en te motiveren in hun proces van aan- of verkoop oriëntatie.” De workshop zal plaatsvinden om 16.45 uur. Tijdens de Meet & Greet na afloop van de workshop zal Berto samen met zijn collega Corporate Finance adviseurs beschikbaar zijn om verdiepend na te praten.

De bezoeker krijgt tijdens de workshop een boost van inzichten in zijn overnamepad

Berto Jansen