Advertorial van Open Coffee Utrecht

Advertorial Regio

Ontspannen netwerken bij Open Coffee Utrecht

Een maandelijkse netwerkbijeenkomst waar mooie ontmoetingen tussen ondernemers ontstaan. Zo omschrijft Martin Planken zijn Open Coffee Utrecht Business Network. ,,Een relaxte club waar iedere ondernemer welkom is."

Robbert Daalder | Foto: Angeliek de Jonge 23 oktober 2018

Open Coffee Utrecht Martin Planken

Planken, die sinds 2007 met Topshelf Media een bedrijf heeft in (digital) media en marketing, nam de netwerkclub in 2015 over. De behoefte om een eigen platform te hebben en daarmee meer ondernemers te bereiken was daarvoor zijn belangrijkste reden. Hij vindt dat zakelijke- en persoonlijke groei bij elkaar horen. Net zoals een gezonde geest in een gezond lichaam.

,,Gedreven ondernemers willen geïnspireerd worden. Daarom programmeer ik elke maand een interessante spreker die een lezing, presentatie of workshop voor zijn rekening neemt. Zelf laat ik mij bijvoorbeeld inspireren door de Amerikaanse ondernemers, schrijvers en mindset experts Tom Bilyeu en Tony Robbins, waarvan ik ook seminars volg. De wereld verandert continu en de veranderingen gaan steeds sneller. Bedrijven moeten op nieuwe manieren gaan samenwerken om succesvol te kunnen zijn en blijven. Ik breng bedrijven bij elkaar. Bij ons komen mooie samenwerkingen tot stand. Er wordt zaken gedaan."

Vakkundig

De ondernemer verzekert dat de bezoekers van zijn netwerkbijeenkomsten zullen merken dat er een goede sfeer hangt: ,,Wij zitten in 't Veerhuis, een modern ingericht vergader-, congres- en partycentrum in Nieuwegein. De ontvangst van onze bezoekers is in de vakkundige handen van Angeles Dokter - Balboa van Balboa Hospitality Coaching."

,,Wij vinden het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen", vervolgt Planken. ,,Dat lukt aardig, want ik hoor geregeld dat men de sfeer hier ontspannen vindt. Mensen komen om 9 uur binnen en een half uurtje later kondig ik de trainer of spreker aan die een programma van een uur verzorgt. Vervolgens is het vrij netwerken tot 12 uur met de mogelijkheid tot een aansluitende lunch."

Als een gek

,,Over die sprekers: we hadden laatst een oud-bondscoach van het Zwitserse heren hockey team. Met sport als metafoor was het thema 'Gedachten zijn krachten'. In november komt Clen Verkleij. Hij neemt ons mee in zijn verhaal over de oprichting van zijn bedrijf Purpuz en de ontwikkeling van de Purpuz Planner. Dit is een soort agenda die je écht helpt je doelen te bereiken. Die verkoopt als een gek. We doen alles om jou als ondernemer verder te helpen."

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Open Coffee Utrecht. Meer informatie: opencoffeeutrecht.com