Wat kun je leren van bedrijven die zelfs in moeilijke tijden weten te groeien dankzij technologie? Internationale topspreker Jim Stolze legt het tijdens zijn keynote haarfijn uit. Tipje van de sluier? Bedrijven die technologie hebben omarmd zijn sneller in staat te anticiperen op veranderingen, kunnen klantgedrag voorspellen op basis van data, zijn in staat om klanten digitaal te bedienen en zijn niet of nauwelijks afhankelijk van fysieke locaties. Hun lessen zijn in ieder bedrijf toe te passen, ook in jouw bedrijf!

Kom naar de Smart Business Roadshow, editie dinsdag 8 november in het Philips Stadion in Eindhoven en laat je inspireren door keynote spreker Jim Stolze én praktijkcases van Jurrit Sanders van PSV, Jonas Rietbergen van de Efteling, Vincent van Renesse van SciSports en Richard Craig-McFeely van Amazon Web Services (AWS).

Deelname is kosteloos en het aantal plekken is beperkt, dus meld je direct aan!

Aanmelden >

Programma dinsdag 8 november

13:30 uur | Ontvangst 

14.00 uur | Opening en sessies

 • Opening door inQdo Cloud & Trend Micro

 • Masterclass: Bouw aan je Smart Business vandaag!
  Het Nederlands bedrijfsleven en MKB kan €179 miljard euro aan waarde creëren door toepassing van technologie en cloud. Waar liggen de kansen en hoe vertaal je bedrijfsdoelen naar toepassingen om kosten te besparen, klanten beter te bedienen, te innoveren en digitaliseren. Angelina Best van Kampen van Amazon Web Services praat je bij over welke business drivers je kan identificeren en wat Amazon Web Services (AWS) kan betekenen voor jouw bedrijf.

 • Inspirational Smart Business Keynote door Jim Stolze
  Topspreker Jim Stolze legt tijdens zijn keynote haarfijn uit hoe je technologie succesvol kunt toepassen zodat je kosten verlaagt en je productiviteit verhoogt. Jim is expert op het gebied van data, kunstmatige intelligentie en machine learning:
  ‘Zet de knop om. Wees niet bang voor technologie. Want: If you don’t know where you’re going, you better be flexible.”

 • Digital Transformation
  Richard Craig McFeely van Amazon Web Services

 • SciSports praktijkcase
  Vincent van Renesse

15:30 uur | Pauze

16.00 uur | Vervolg sessies

 • Inspirerende praktijkcases
  Leer vanuit de praktijk de lessen van PSV (Jurrit Sanders) en de Efteling (Jonas Rietbergen)

 • Cloud Strategy Canvas
  Interactieve sessie die je antwoord geeft op vragen als: Hoe weet ik of mijn bedrijf klaar is om te transformeren? Waar moet ik beginnen? Wat is het belangrijkste dat ik morgen kan doen om transformatie op gang te brengen?

17:30 uur | Closing cocktails

De Smart Business Roadshow bestaat uit 4 events, georganiseerd in samenwerking met partners van Amazon Web Services. Naast Eindhoven (8 november) vindt de Smart Business Roadshow ook nog plaats in Rotterdam (1 november), Utrecht (2 november) en Amsterdam (10 november).

Ja, ik ben erbij!
Jim Stolze AWS

Keynote Jim Stolze 

Jim Stolze is ondernemer, auteur en adviseur. Hij richtte verschillende bedrijven op in de creatieve en technologische industrie en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van websites als bv NU.nl. Daarnaast is hij Nederlandse ambassadeur van een van de meest vooraanstaande conferenties ter wereld: TED. Op dit moment runt hij het bedrijf Aigency. Hiermee levert hij oplossingen op het gebied van kunstmatige intelligentie (AI) aan diverse bedrijven.

Jim zal in zijn keynote de nadruk leggen op de digitale transformatie van nu en de toekomst, hoe organisaties innovatiever kunnen worden en de kansen die dit oplevert.

Mahmoud Abid 2

Mahmoud Abid

Mahmoud is a Sports Architect at Amazon Web Services (AWS). He works with Sports and eSports organizations across EMEA to help them leverage technology and transform their data into insights. Mahmoud has been architecting large scale solutions on AWS since 2010, focusing on accelerating business outcomes through technology. Prior to his role at AWS, Mahmoud has worked at HERE Technologies, Nokia, and Infor.

SciSports


Praktijkcase SciSports
Vincent van Renesse van Duivenbode

Vincent van Renesse van Duivenbode is een ervaren SaaS-ondernemer met een passie voor het opschalen van sporttechbedrijven. Nadat hij in 2018 de sportindustrie betrad met Inmotio en een fusie met SciSports in 2020, is hij nu op een missie om van SciSports de industriestandaard voor sportbedrijven te maken door het go-to-platform voor sportgegevens te creëren, dat gebruikers inzichten biedt op elk niveau van het spel.

PSV


Praktijkcase PSV
Jurrit Sanders

Sanders is sinds 2016 actief binnen de PSV Academy als Sportwetenschapper, waarin het zijn taak is om verschillende afdelingen binnen de club te ondersteun in het maken van (betere) keuzes aan de hand van data, wetenschappelijke inzichten en praktijkgericht onderzoek. Daarnaast is hij sinds de zomer van 2022 verantwoordelijk voor de Coördinatie van de Academy Performance Staff, met als gezamenlijk doel het opleiden van talent voor PSV 1.

Efteling


Praktijkcase Efteling
Jonas Rietbergen

Jonas Rietbergen is in 2017 begonnen als Strateeg bij de Efteling en heeft gezamenlijk met het Strategie & Innovatie team Visie 2030 geschreven. Binnen deze visie zijn data & technologie één van de belangrijke pijlers voor de ambitie van een 9+ gastbeleving. Sinds 2020 bouwt hij samen met het data & inzichten team dataproducten die de gastbeleving persoonlijker maken, de Efteling op data laat sturen en medewerkers voorziet van relevante inzichten.

Wat brengt het event je?

Dit event is interessant voor jou wanneer:

 • je wilt weten hoe je kosten kan verlagen door productiviteit te verhogen
 • je benieuwd bent hoe gelijkgestemde organisaties continu innoveren
 • je je wilt onderscheiden als (tech)bedrijf
 • je meer wilt weten over vernieuwende tools en systemen
 • je wilt netwerken met de top van de Nederlandse IT-branche!
Aanmelden >

Eindhoven | Philips Stadion - dinsdag 8 november 2022

Eindhoven | Philips Stadion


                                             

Smart Business Roadshow

SBW AWS Powerd by logos2 trans
Inschrijven