Circuit Zandvoort, donderdag 1 september 2022, één dag voor de eerste trainingen voor de Dutch Grand Prix. De pitstraat wordt in gereedheid gebracht, helicopters maken proefvluchten, je voelt de spanning toenemen. Wordt het weer Max?

In deze setting, vlakbij de pitstraat en de finishlijn van het circuit, organiseert Marktlink met De Ondernemer de vijfde edtie van Connect 2022, hét kennisevent over bedrijfsoverdracht. Jort Kelder presenteert het programma met aansprekende gasten én u neemt deel aan een kennissessie naar keuze, geleid door experts op drie terreinen:

  • 1st gear: je bedrijf verkoopklaar maken
  • 2nd gear: het verkoopproces
  • 3rd gear: investeren in private equity of venture capital

Tot slot ronden we samen Connect 2022 af waar het in het weekend gaat gebeuren, op het circuit in de founders lounge. Een unieke en exclusieve locatie waar we gaan eten en borrelen. Want voor Marktlink Connect is de belangrijkste motivatie: Take it to the MAX.

INSCHRIJVEN

Je bedrijf verkopen doe je vaak maar eenmaal. Dan is het goed om te weten wat je bedrijf waard is, hoe zo’n traject verloopt, hoe andere ondernemers dit hebben aangepakt en het maximale uit de deal hebben gehaald. 

En dan, wat doet je met je vermogen? Investeren is vaak een optie, maar hoe pak je dat aan? In welke versnelling je je ook bevindt met jouw bedrijf, wij garanderen je dat we er met elkaar een fantastische dag van maken.

Programma (onder voorbehoud)

12.30 – 13.30 uur | Ontvangst & lunch

13.30 – 14.30 uur | Plenair programma

14.30 – 14.45 uur | Pauze

14.45 – 16.00 uur | Kennissessies

16.00 – 17.30 uur | Exclusief kijkje in de pitlane

17.30 – 19.00 uur | Netwerkborrel & BBQ


INSCHRIJVEN

Jort Kelder op het podium

Ondernemers luisteren bij voorkeur naar andere ondernemers. Jort Kelder speelt daar op zijn eigen, unieke wijze op in als hij op het podium in de grote zaal in gesprek gaat met zijn gasten. Scherp, adrem en goed ingevoerd vraagt hij wat de zaal wil horen. En gaat vaak nog een stapje verder als hij merkt dat gasten niet het achterste van hun tong laten zien. De combinatie van locatie, gasten en informatie maakt Connect 2022 onmisbaar voor iedere ondernemer die vroeg of laat zijn of haar bedrijf wil verkopen!

Stefano Domenicali

Het succes van Max Verstappen heeft er mede voor gezorgd dat de Formule 1 volkssport nummer twee is geworden! Ondernemerschap is één van de drijfveren achter de organisatie van de Formule 1. Stefano geeft je een inkijkje in de organisatie achter dit geweldige sportevenement. Vanaf 2021 is hij de CEO van de Formula One Group en eigenaar van de Formule 1. De Italiaan kent na een carrière als zakenman een lange geschiedenis bij de koningsklasse van de autosport.

Kennissessies

Na een korte pauze gaat het programma verder met kennissessies waarbij experts meer informatie delen over de verschillende stappen van bedrijfsoverdracht en daarna. Je kiest vooraf voor een sessie, de inhoud sluit aan op de verschillende fases waarin je je eventueel bevindt met de verkoop van je bedrijf.

1st gear | Bedrijf verkoopklaar maken

De verkoop van een bedrijf vraagt om een zorgvuldige voorbereiding. Remko Wouters neemt je mee in het proces van het verkoopklaar maken. Een ondernemer deelt zijn ervaringen, tips & tricks zodat ook jij straks het maximale uit de verkoop haalt.

INSCHRIJVEN

2nd gear | Het verkoopproces

Samen met een ondernemer delen wij alle ins en outs over het verkoopproces. Wat kun je verwachten tijdens het verkoopproces, wat zijn mogelijke valkuilen en waar liggen juist kansen?

3rd gear | Investeren in Private Equity of Venture Capital

Wil je meer weten over deze twee beleggingscategorieën? Michiel Kotting vertelt hoe het werkt en hoe je als individuele belegger toegang kunt krijgen tot Europa’s meest vooraanstaande fondsen.

Eventvoorwaarden

  • Doorgang van het evenement is onder voorbehoud van de op dat moment geldende maatregelen die zijn voorgeschreven door het RIVM.

  • De tickets zijn geldig voor 1 persoon, staan op naam en zijn niet overdraagbaar aan derden.

  • Alleen toegankelijk op uitnodiging voor directieleden van bedrijven met 20 of meer medewerkers. Wij behouden ons het recht voor om inschrijvingen zonder opgaaf van redenen te weigeren.

‘Take it to the MAX’ is een initiatief van:

MLConnect2022 logos organisatie
INSCHRIJVEN