Slim en slagvaardig ondernemen

De afgelopen twee jaar heeft werkend Nederland er massaal aan kunnen proeven: werken waar, wanneer en hoe je dat wilt. Nu we weer terug zijn op kantoor, is het voor veel werknemers een grote wens om hybride te blijven werken. Maar hoe maak je dat nieuwe werken leuk én productief? Hoe zorg je dat je als ondernemer slim en slagvaardig onderneemt en alles uit je medewerkers haalt?

Tijdens het event Trends in Business zijn er spraakmakende ondernemers en experts die je meenemen in de wereld van connectiviteit, productiviteit en groei. Verwacht een middag vol inspiratie en nieuwe inzichten over hoe je connectiviteit een toekomstbestendige plek geeft binnen je organisatie en hoe je de motivatie en slagvaardigheid van je medewerkers kunt managen in deze tijden.

Onder leiding van host Ronnie Overgoor delen inspirerende sprekers als Martijn Aslander, Arjen Banach, Jan van Setten en Sharon Hilgers (My Jewellery) ondernemer van het jaar exclusief hun tips en verhalen.

Deelname is kosteloos en het aantal plekken is beperkt, dus schrijf je snel in!

Direct inschrijven

Praktische informatie

Datum: Donderdag 24 november

Tijd: van 14.30 tot 17.15 uur

Locatie: Stadion Galgenwaard, Herculesplein 241, Utrecht

Direct inschrijven

Programma

14.00 - 14.30 | Inloop

14.30 - 15.40 | Keynotes Martijn Aslander en Arjen Banach
Martijn en Arjen vertellen over hoe je de mix van thuiswerken en werken op kantoor organiseert. Hoe blijf je ‘in control’? Hoe zet je digitale middelen in voor een hogere productiviteit? Welke kansen liggen er in de toekomst?

15.40 - 16.00 | Pauze

16.00 - 16.15 | Shanna Bosmans Chief Office Hybride Microsoft 
Shanna belt bij ons in en vertelt over haar rol binnen Microsoft mbt het nieuwe hybride werken.

16.15 - 16.45 | Interview Sharon Hilgers My Jewellery
Sharon vertelt haar ondernemersverhaal, onder andere over hoe je als ondernemer snel, maar ook gezond kunt groeien.

16.45 - 17.15 | Keynote Jan van Setten
Jan van Setten vertelt over hoe je verbonden blijft met je medewerkers, hun gemotiveerd en productief houdt.

17.15 - 18.00 | Borrel

Aanmelden

Sprekers

Martijn Aslander

Martijn Aslander
Technologie Filosoof Martijn Aslander houdt zich al zo’n vijftien jaar bezig met het onderzoeken en verbeteren van de werkende wereld. Hij is onder meer medeoprichter van het platform DigitaleFitheid.nl en co-auteur van het boek Ons werk is stuk. Een belangrijk thema in zijn werk is verminderde productiviteit door onze, in zijn woorden, belabberde digitale geletterdheid.

 

Arjen Banach

Arjen Banach
Organisatie Futuroloog Arjen Banach is een veelgevraagd spreker. In 2018 werd Arjen uitgeroepen tot een van de meest veelbelovende sprekers van Nederland, onder andere door de hoge mate van interactie, humor en energie in zijn lezingen. Sinds maart 2020 houdt Arjen zich bezig met hoe succesvol hybride te werken, waar zijn laatste boek Een nieuwe Werk Realiteit over gaat.

Sharon Hilgers

Sharon Hilgers - My Jewellery
Sharon Hilgers richtte My Jewellery op in de zomer van 2011. Met een passie voor sieraden gaf ze leven aan haar website en een paar jaar later opende ze haar eerste boutique in haar geliefde Den Bosch. My Jewellery groeide online en creëerde een grote community die dagelijks geïnspireerd en geprikkeld wordt. Sharon is een ondernemer pur sang.


Jan van Setten

Jan van Setten
Jan van Setten is auteur en veelgevraagd spreker op het gebied van ondernemerschap, leiderschap en organisatieverandering. Via zijn lezingen en workshops heeft hij inmiddels duizenden bedrijven bereikt. Zijn boek Hoe krijg ik ze zover werd genomineerd voor Managementboek Van Het Jaar. Jan laat ondernemers met humor en energie ‘omdenken’. 

Maak van jouw bedrijf de aantrekkelijkste plek om te werken: profiteer van de kennis van experts over het nieuwe werken en richt jouw bedrijf optimaal en unlimited in. Meld je aan voor het event Trends in Business

Ronnie

Ronnie Overgoor

Host van deze middag is Ronnie Overgoor. Als dagvoorzitter en interviewer is hij messcherp en behoort hij tot de top van Nederland. Daarnaast is hij zelf ondernemer en eigenaar van onder andere 7Ditches TV. Met zijn enthousiasme, aanstekelijke humor en scherpte gaat hij in gesprek met de ondernemers en specialisten. Alles met als doel om u een inspirerende, informatieve en gezellige middag te bezorgen.

Logo
Inschrijven