Nieuws Week van de Ondernemer

Live radio De Ondernemer vanaf MKB Ondernemerscongres

Vandaag maakt De Ondernemer live radio vanaf het MKB Ondernemerscongres in de Brabanthallen in Den Bosch. Tot 20.00 uur zijn er interviews, reportages vanaf de beursvloer en is live mee te luisteren met tal van topondernemers op het podium.

Van onze redactie 30 oktober 2019

Toine broekhuijsen propaganda

Het MKB Ondernemerscongres van RTL Z en De Ondernemer is hét event voor ondernemers die geïnteresseerd zijn in nieuwe inzichten en inspiratie voor meer zakelijk én persoonlijk succes. Het congres in de Brabanthallen is een prominent onderdeel van de jaarlijkse 'Week van de Ondernemer'.

Onze presentatoren die dag zijn de twee 'vaste stemmen' van onze wekelijkse dinsdag-uitzending, Anna Neeltje de Boer en Robert van den Ham. Zij ontvangen onder meer Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely), Viviënne van Eijkelenborg (Difrax/zakenvrouw van het jaar 2016), gedragswetenschapper/bedrijfskundige Ben Tiggelaar en ondernemerscoach/auteur Kelly Weekers. Ook consumentenpsycholoog Patrick Wessels en Tonie Broekhuijsen, die het op zich nam Propaganda, hét handboek voor PR uit 1928 (en nog altijd actueel) te vertalen, is een van de prominente studiogasten.

De makers van het populaire Bakkie Media – Thijs van Dijk en Daniel Kok – realiseren in de avonduren een speciale live versie van hun podcast, over wat hen is opgevallen tijdens het MKB Ondernemerscongres.

Tijdens de live-uitzending die doorgaat tot 20.00 uur, wordt door Gerard van den Broek, creative director bij De Ondernemer, het startsein gegeven voor de verkiezing van de Meest Inspirerende Ondernemer van het Jaar.

Omdat het de ‘Week van de Ondernemer’ is, met ode aan het ondernemerschap als thema, gunnen we die dag in ons live radioprogramma zendtijd aan iedere ondernemer met een bijzonder verhaal: overtuig ons ter plekke, bij de radiostudio in de Brabanthallen.

Live meeluisteren doe je van 14.00 tot 20.00 uur op New Business Radio: luister mee.