Nieuws Zzp

Dit was de Dag van de ZZP'er 2022

Inspirerende workshops en keynotes, netwerken, een hapje en drankje: de Dag van de ZZP'er. En ook De Ondernemer was er bij, de gehele dag live op New Business Radio.

Van onze redactie 11 mei 2022

Laatste update: 4 juni 2022 19:20

Martin van kranenburg dag van de zzp

Een van Nederlands bekendste conversiespecialisten Martin van Kranenburg (links), studiogast tijdens de live uitzending van De Ondernemer bij de Dag van de ZZP'er.

De Dag van de ZZP'er, het mocht weer, het kon weer: een fysiek evenement met vele honderden zelfstandige ondernemers. ZZP Nederland organiseerde het op zaerdag 4 juni in Hart van Holland met inspirerende en motiverende keynotes van verschillende toonaangevende sprekers, een informatieplein en tal van meetings en workshops met specialisten.

Dag van de ZZP'er live op New Business Radio

Als mediapartner van de Dag van de ZZP'er verzorgde De Ondernemer op New Business Radio live radio met Remy Gieling en Roland Tameling als presentatoren. De uren live radio zijn hieronder terug te luisteren, ingedeeld per uur.

Terugluisteren naar interviews en reportages op de Dag van de ZZP'er 2022, met als presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling. Dit is het eerste uur met onder meer Mariëlle Rensel (directeur ZZP Nederland), Maaike Grovenstein (Fysio Maaike), Loraine van Niekerk (Cookie Doos) en alles over de Freelancer of the Year Awards 2022.

Luister (ook) het tweede radio-uur van de Dag van de ZZP'er terug met onder meer Marjolein Bongers (House of Social Media), Michael Kruyswijk (Rocket Lawyer), John de Wissel (coachings- en adviesbureau De Wisselzone), Frank Alfrink (voorzitter ZZP Nederland), Oskar Barendse (Knab) en presentator/cabaretier én zzp'er Peter Heerschop.

In dit derde radio-uur hoor je diverse interviews en reportages met onder meer ondernemerscoach Jolanda Wicherson, vitaliteitscoach Gregory Sedoc, Franck Fielemon (Omzetcoach.nl) en Leonieke Osinga (stressoloog/Bellamy Coaching).

Terugluisteren naar interviews en reportages op de Dag van de ZZP'er 2022, met in dit vierde radio-uur onder meer presentator/cabaretier én zzp'er Peter Heerschop, Margriet Taams (Fit For Thought), Femke Hogema (Profit First Professionals), Meriam Slijkerman (Business Coach voor Ambitieuze Ondernemers).

Dagvoorzitter Peter Heerschop in gesprek met De Ondernemer-verslaggever Roland Tameling, op de beursvloer tijdens de Dag van de ZZP'er.

Lees ook: VZN-voorzitter Cristel van de Ven: 'Nasleep corona voor zzp'ers nog lang niet voorbij'

Uit onderzoek blijkt dat tekst dé belangrijkste factor is voor meer conversie. Meer leads, meer omzet en klanten. Expert Martin van Kranenburg (foto) vertelde op de Dag van de ZZP'er - en ook in de radio-uitzending - hoe je met copy en neuromarketing als ZZP’er direct meer impact kunt maken.

In het laatste radio-uur tijdens de Dag van de ZZP'er onder meer dé conversie- en neuromarketingexpert van ons land, Martin van Kranenburg (op de foto hierboven), bijzonder hoogleraar Josette Dijkhuizen (Krachtwerk/Women4Women) en Mariëlle Rensel (directeur ZZP Nederland).

Bijzonder hoogleraar Josette Dijkhuizen (links) naast Mariëlle Rensel, directeur van ZZP Nederland, te midden van de presentatoren Remy Gieling en Roland Tameling.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor ondernemers.

Ontvang dagelijks onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws