Nieuws Actueel

Startersevent Twente met powersessies, kennispleinen en netwerkgelegenheid

ROZ organiseert met medewerking van alle Twentse gemeenten een grootschalig Startersevent. Als startende ondernemer komt er veel op je af en ben je op zoek naar allerlei relevante informatie en nieuwe mensen die je verder kunnen helpen.

Van onze redactie 17 mei 2016

Startersevent twente

>>>Lees ook: Startersevent Twente 2016

Dit startersevent is interessant voor iedereen in Twente die een eigen bedrijf wil beginnen of de afgelopen drie jaar gestart is. “Er komt veel op je af als je een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij hen op één plek met het Startersevent Twente”, aldus Maureen Oude Oosterik, manager bedrijfsvoering ROZ en betrokken bij de organisatie.

NetwerkenKennismaken met nieuwe mensen, bedrijven en organisaties staat centraal gedurende het evenement. Offline netwerken welteverstaan. Op het Startersevent is er een speciaal ingericht Netwerkplein. Waar netwerkactiviteiten worden verzorgd.

KennispleinenTijdens het evenement zijn er 30 bedrijven en organisaties aanwezig op de kennispleinen met informatie over uiteenlopende onderwerpen. Ook kan de bezoeker een professionele profielfoto laten maken.

PowersessiesDe bezoekers kunnen kennis opdoen in powersessies over diverse startersthema’s. Denk aan sessies op het gebied van social media, fiscaliteiten en administratie, marketing, juridische aspecten, zoekmachinemarketing, crowdfunding, starten vanuit een uitkering, groeien, franchising en sociaal ondernemen.

GastsprekersEric Braamhaar en Benno Schildkamp vertellen over 'fluitend ondernemen'. Met humor vertellen zij anekdotes over alles wat je meemaakt als startende ondernemer.

Voor meer informatie over het programma en om aan te melden gaat u naar www.starterseventtwente.nl