Bert (40) ging van illegale bootfeesten naar 11 eigen restaurants: ‘Met een trillend handje serveerde ik koffie’
ActueelBert (40) ging van illegale bootfeesten naar 11 eigen restaurants: ‘Met een trillend handje serveerde ik koffie’
ActueelCynthia (29) was afwashulp en heeft nu eigen hotel-restaurant: ‘Ik dacht dat gaat nooit lukken’
ActueelArmin (29) runt Fat Phill’s, de snelst groeiende burgerketen van het land: ‘Zeg nooit nee tegen kansen’
PersoneelPersoneelstekort? Deze jongeren kiezen bewust voor horeca: ‘Dit is mijn passie, geen bijbaan’
ActueelWessel maakte Big Green Egg groot in Europa: ‘Ik had niks met barbecues, tot ik de Big Green Egg zag’
ActueelCharlie (20) voelde zich leeg, maar maakt nu Zweedse kaneelbroodjes in eigen bakkerij Charlie’s Fika
ActueelHoe nu verder met De Librije na overlijden Jonnie Boer? ‘Loyaliteitsgevoel zal heel sterk zijn’
ActueelZieke Eric (60) moet kort voor jubileum restaurant verkopen: ‘Wil partner niet achterlaten met zaak’