ActueelU zult vanaf nu geen mailings ontvangen over Het Ondernemersdiner 2025De OndernemerGeschreven door: Redactie De OndernemerLeestijd 1 minuut • 1 februari 2025, 11:00
Actueel‘Vegan is geen scheldwoord’: deze horecaondernemers slaan handen ineen voor meer plantaardige opties
PersoneelMet Chocodoki maken Mark en Linda sociale chocola: ‘Biedt zeker kansen om je personeelstekort op te lossen’
ActueelDit Nederlandse familiebedrijf produceert in China voor Zara en BMW: ‘Stigma’s over China kloppen niet’
ActueelGeen logo en website, wél een plan: Christa en Merel helpen jongeren groeien met tussenjaarproject in Valencia
ActueelJantien ging van modewereld naar eigen bakkerij: ‘Ben verliefd op brood, maar geen traditionele bakker’
ActueelPicnic bestaat 10 jaar: ‘93 procent boodschappen nog níét bezorgd. Daar zit ongelooflijk potentieel’
ActueelEstella (23), Esmee (21), Selina (21) en Aimy (24) openden alle vier in korte tijd eigen winkel in dezelfde stad