Video Brexit

Wat doet Brexit met bloemenexporteur die dagelijks naar Engeland rijdt?

Lennard van Otterloo, onze man in Londen, was een paar dagen in Nederland en ging voor 'Brexit & Business' langs bij Robbert Judels, general manager van bloemenexporteur Vianen. Waar loopt hij tegenaan bij zaken als transport en kosten in tijden van Brexit?

Presentatie: Lennard van Otterloo - Video: Lennart van Holten 11 maart 2020

Wat zijn de gevolgen van Brexit voor een ondernemer die dagelijks een vers product als bloemen naar Engeland transporteert? Is de tunnel nog steeds een optie, moeten er plekken in ferry’s worden geboekt? Waar treedt vertraging op en wat is de impact daarvan op de kosten?

Duurdere bloemen door Brexit

Lennard van Otterloo sprak Robbert Judels, general manager van Vianen. ,,Dat bloemen uiteindelijk duurder worden in Engeland is wel de verwachting'', zo waarschuwt Judels in de video. Bekijk hoe de bloemenbranche meedeint op de markt en welke maatregelen ondernemers nu al kunnen treffen.

Brexit ingewikkeld? Onduidelijk? Wie de Brexit Nieuwsbrief van De Ondernemer leest, heeft overal antwoord op. Meld je nu aan!

Ontvang de wekelijkse ‘De Ondernemer Brexit Nieuwsbrief’ met het laatste nieuws, ondernemersverhalen en kansen en bedreigingen rondom de Brexit.