Nieuws Marketing

Blogtop 5: Deze rechtsvormen moet een ondernemer kennen

Ondernemers hebben het liefst zo weinig mogelijk privéaansprakelijkheid. Gwenny Moonen-Titulaer legt uit hoe je dat voor elkaar krijgt in de blog van de week. Ben je benieuwd naar de rest van de blogtop5? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.

De Ondernemer | Foto: Pixabay 24 maart 2017

Prive aansprakelijkheid

1. Deze rechtsvormen moet een ondernemer kennen - Gwenny Moonen-Titulaer

Als ondernemer wil je zo min mogelijk privéaansprakelijkheid hebben. Blogger Gwenny Moonen-Titulaer van HBO Juristen legt uit hoe je dat het beste doet.

2. Waarom we moeten stoppen met 'even' - Raoul Rossou

Hoe vaak vraag je medewerkers om 'even' iets voor je te doen of hoor je collega's dit zeggen? In de praktijk is 'even' vaak niet 'even'.

3. Je moet het wel zelf doen - Saskia Maarse

Hoe zou het zijn om op ontspannen wijze samen te werken met mensen over de hele wereld – ongeacht leeftijd, kleur, gender, geloof of afkomst?

4. Verenigd Koninkrijk blijft van groot belang voor onze handel - Marco Platvoet

Deze week stond voor mij in het teken van het Verenigd Koninkrijk (VK). Het begon met het doornemen van de internationaliseringsmonitor van het CBS. Deze eerste uitgave van dit jaar is geheel gewijd aan het Verenigd Koninkrijk. Een mooie en zeer interessante publicatie voor ondernemers die zaken (willen) doen met het VK.

5. Deze helpdeskmedewerker is goud waard - Richard S.T. de Vries

Het is door een recente ervaring dat ik nu uitroep: Leve de helpdeskmedewerker die door actief te luisteren en de wil te helpen de (on)deskundige klant bijstaat in slechte tijden. Laat ik mijn eigen rampscenario delen waardoor ik nu weet dat een deskundig helpdeskmedewerker je als ondernemer kopzorgen kan schelen.