Nieuws Leiderschap

Binnenkort bij RTL Z: Humberto Tan op bezoek bij topondernemers

Voor een nieuw RTL Z-programma gaat Humberto Tan op bezoek bij bekende Nederlandse ondernemers als André Rieu, Atilay Uslu (van Corendon) en Joris Beckers (van Picnic). Zij vertellen Tan over hun succes, ook om volgens RTL ‘kijkers verder te helpen met hun business’. Humberto onderneemt... zal wekelijks te zien vanaf 18 augustus om 20.30 uur.

Guido Tienhoven (AD) 31 juli 2020

Humberto Tan RTLZ Ondernemers TV

Humberto Tan voor RTL Z: Humberto onderneemt... Foto: ANP Kippa

,,Humberto haalt de mooiste verhalen op en belicht niet alleen de unieke producten, merken en bedrijven waar zijn gasten bekend mee zijn geworden, ook staat hij stil bij de bijzondere persoonlijkheden die voor het succes achter deze producten hebben gezorgd”, aldus RTL Z in AD. Andere gasten in het programma zijn Juul Manders (BALR), Pieter Zwart (CoolBlue), Manon van Essen (Magioni), Ineke Kooistra (Young Capital) en Won Yip (YipGroup).

"Ik wil de kijkers thuis inspireren en nieuwe energie geven in hun eigen ondernemerschap."

Humberto Tan, tv-presentator

Tans affiniteit met de zakelijke markt en ondernemerschap is groot. In het verleden werkte de tv-persoonlijkheid voor de business radiozender BNR en presenteerde hij jarenlang de Entrepreneur of the Year-award.

Lees ook: Horecaondernemer Won Yip: ‘Als ik failliet ga, is 95 procent van Amsterdam failliet’

Tan: ,,Het Nederlandse mkb is in mijn ogen de motor van onze economie. Al jaren kom ik voor mijn werk als televisiepresentator, radiomaker en fotograaf de meest interessante ondernemers tegen met elk hun eigen unieke verhaal. Zeker in deze bijzondere tijden leek het me waardevol een programma te maken waarin ik me speciaal op deze verhalen richt. Door met de meest bekende en bijzondere ondernemers uit Nederland in gesprek te gaan over hun bedrijf en product, wil ik de kijkers thuis inspireren en nieuwe energie geven in hun eigen ondernemerschap.”

Lees ook: Mislukte oogst, maar ook derde brandstore Derrick Neleman: 'Wijn is een crisisproof product'

RTL Z

RTL Z is de financieel-economische zusterzender van RTL. Op vlaggenschip RTL 4 is Tan vanaf 29 augustus te zien als presentator van een nieuw seizoen Holland’s Got Talent.

Alles over, voor én door ondernemers in je mailbox.

Ontvang twee keer per week onze nieuwsbrief met inspirerende ondernemersverhalen en informatieve artikelen.