Nieuws Actueel

Dubbel feest in Rhoon: allebei tien jaar

Op de Fenexpo in april in Gorinchem ontdekten ze dat hun ondernemingen dit jaar tien jaar bestaan. ,,Dat moet gevierd worden, riepen we gelijktijdig en daarom staan we nu hier op deze gezamenlijke feestavond'', vertellen Ronald Kip van MeerBusiness Zuid-Holland Zuid en David Roelofs van DAR Bouwadvies uit Alblasserdam te midden van hun gasten. Op 25 augustus hielden ze een feestelijke barbecue.

Van onze redactie 3 oktober 2016

Taart2015feestondernemers1065

David heeft zijn gasten voor de gelegenheid voorzien van een feestelijke rode bloemenkrans en dito zonnebril. Hij is ook al jaren lid van het regionale zakenplatform, dat voor ondernemers, onderwijs en overheid netwerkbijeenkomsten organiseert met en zonder sprekers, maar ook kooksessies en diners met directeuren, proeverijen en debatten.

Daarnaast biedt MeerBusiness zogenoemde InnerCircles: een groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. ,,Ik ben heel trots dat de afgelopen tien jaar in Zuid-Holland Zuid zo'n bloeiende organisatie is ontstaan", zegt Ronald Kip, samen met Esra Overduin, hét gezicht van MeerBusiness. ,,En we zijn volop in ontwikkeling om ondernemers nog beter te positioneren."

Waarin onderscheidt MeerBusiness zich van andere netwerkorganisaties? ,,Met bijeenkomsten op bijzondere locaties", zegt Agnes Vleugel. ,,Er komen ondernemers uit een brede regio'', stelt Esther Quakernaat. Marjan van Gemerden vult aan: ,,Ik ben zeer benieuwd naar de uitrol van het nieuwe MeerBusiness- marketingconcept Podium voor Ondernemers en hoe je op deze manier een prominentere positie in het regionale bedrijfsleven krijgt."

En onderscheidend is Ronald zelf natuurlijk, beamen al zijn gasten. ,,Ronald kent iedereen en probeert ondernemers echt met elkaar in contact te brengen", zegt Jacqueline den Ouden. ,,En in de picture te zetten", voegt Dennis Oemar Said toe.

Jouw feestje in de volgende ondernemer? Stuur je uitnodiging naar regiodordrechtrivierenland@deondernemer.nl.