Podcast Brexit

Lennard van Otterloo: 'Grote kans op harde Brexit'

Een harde Brexit ligt op de loer, stelt expert/ondernemer Lennard van Otterloo in de wekelijkse Brexit Podcast. Volgens hem is de kans groot dat Boris Johnson géén akkoord bereikt met de Europese Unie over de handelsovereenkomst of maar een extreem uitgeklede overeenkomst wordt gesloten. ,,Alleen al de volgorde van de te bespreken onderwerpen gaat veel discussie opleveren. Johnson kan wel blijven roepen dat hij geen verlenging van de transitieperiode tot na dit jaar wil, maar ik moet dat nog maar zien."

Van onze redactie 28 januari 2020

Londen Big Ben Brexit

De beroemde Big Ben, met de wijzers op 11 uur (23.00 uur) - het Europese tijdstip waarop op 31 januari het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat (London time: 00.00 uur). Foto: ANP.

Brexit-expert Lennard van Otterloo gaat in de podcast ook in op de uitslag van de recente Brexit Monitor van de Kamer Van Koophandel, hoe én of ondernemers in ons land zich anno nu kunnen voorbereiden en hoe hij de naderende historische dag - 31 januari - zelf gaat doorbrengen.

Londen

Lennard van Otterloo is ondernemer en woont sinds 2006 in Londen. Hij is lid van het Startup Mentoren Netwerk van de Nederlandse Ambassade en mede-oprichter van Torbay Intelligence waar hij bedrijven helpt aan de andere kant van de Noordzee uit te breiden.

Lennard schrijft voor De Ondernemer vanuit Londens perspectief wekelijks een blog over Brexit én is te horen in de podcast, onder meer over de zekere en mogelijke gevolgen voor ook Nederlandse ondernemers. Voor zijn blogs, podcasts en andere artikelen over Brexit klik je hier.

Europesevlag EU Brexit