Video Brexit

Michael Krayenhoff (The Inner Circle) over zakendoen, valutarisico's en: het voordeel van Brexit

Michael Krayenhoff is mede-oprichter/coo van The Inner Circle. Het online datingplatform annex technologiebedrijf heeft kantoren in Amsterdam en Londen en meer dan twee miljoen gebruikers. In de video bespreekt hij het verschil tussen Engelsen en Nederlanders bij het zakendoen én daten, valutarisico's en: het voordeel van Brexit. ,,Want in onzekere tijden zijn we wel op zoek naar zekerheid in de liefde."

Interview: Lennard van Otterloo | Video & Edit: Mark van Binsbergen 1 februari 2020

,,Engeland blijft ook na Brexit voor ons een gigantische markt. Het daten, uitgaan, op zoek gaan naar de liefde gaat gewoon door", weet Michael Krayenhoff van The Inner Circle. ,,Maar we realiseren ons ook een valutarisico te lopen. In 2015/2016 toen de pond enorm klapte van 0.7 naar 0.85 heeft dat fikse impact gehad op onze omzet." The Inner Circle is een gratis online platform, maar voor premium features wordt een bedrag gevraagd. En die kunnen ook in ponden betaald worden.

Mogen werken in Engeland

Voor zijn Nederlandse medewerkers, die voor internationale marketing regelmatig naar Londen afreizen en daar dan ook soms voor langere tijd werken, ziet Krayenhoff de wijze waarop dat kan (en mag) in de toekomst door Brexit veranderen.

Het interview met Michael Krayenhoff is een aflevering van de videoserie Brexit & Business van De Ondernemer, gepresenteerd door Brexit-expert/ondernemer Lennard van Otterloo. De interviews zijn opgenomen in proeflokaal Rembrandt in Londen, onderdeel van The Bolton Earls Court (mét Nederlandse eigenaar).

Voor meer gesprekken met Nederlandse ondernemers in Londen op de dagen rondom Brexit, ga naar deondernemer.nl/brexit.

Brexit ingewikkeld? Onduidelijk? Wie de Brexit Nieuwsbrief van De Ondernemer leest, heeft overal antwoord op. Meld je nu aan!

Ontvang de wekelijkse ‘De Ondernemer Brexit Nieuwsbrief’ met het laatste nieuws, ondernemersverhalen en kansen en bedreigingen rondom de Brexit.